2777
2789
عنوان

مامان ها کمک !!!!

89 بازدید | 7 پست

پسرم سه سالو ۵ ماهشه ،  از دو سالگی از پوشک گرفتم و تو این مدت اصلا شب خیس نمیکرد جاشو ، الان دو شبه خودشو خیس میکته ! خیلی نگرانم ! از کلیه هاشه یعنی؟ چیکار کنم ؟؟؟ نصفه شب پاشم ببرم دسشویی چن بار درست میشه عایا؟ 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
شاید سردیش شده. شاید مایعات زیاد خورده.... چرا اول کار بدترین حالتو در نظر میگیری عزیزم

چیکار کنم بهتر شه؟ بنظرت ؟ 

اخه سابقه اصصصصصلا نداره واس همون ترسیدم نکنه شروع شب ادراری باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیکار کنم بهتر شه؟ بنظرت ؟  اخه سابقه اصصصصصلا نداره واس همون ترسیدم نکنه شروع شب ادراری باشه

پسر منم 3سال و 8 ماهشه. همیشه از وقتی پوشک گرفتمش خشک می‌خوابه. ولی ی وقتای کمی ام پیش میاد ک جیش کنه خیلی کم. عادیه 

دعواش نکن یک. دوم آخر شب قبل خواب حتما ببرش جیش. کنه و سعی کن سمت بعد از ظهر بهش مایعات کمتری بدی. چند روز اینکارو کن ببین چجوری میشه. داداشم کوچیک بود شب ادراری داشت تا 8سالگی. همیشششششه بود ن یکی دو شب. هر شب اینجوری مثل پسر شمانیس

یا میوه سردی هندونه ای چیزی خورده شایدم شیر یا بادوم یا کشمش اینا ادرار اورن قبل خواب نده.

سوپ و اش و ابگوشت و ماکارانی و سالاد هم ادرار اورن اگر خورد باید نصف شب ببریش دستشویی.

اصصلا به روش نیار .

راستی اگه دعواش کرده باشید ممکنه به خاطر اون باشه استرس گرفته با استرس و ناراحتی بخوابه بچه جیش میکنه.

یا میوه سردی هندونه ای چیزی خورده شایدم شیر یا بادوم یا کشمش اینا ادرار اورن قبل خواب نده. سوپ و اش ...

ممنون از راهنماییت ، کلا چن روزه تنش و دعوام باهاش زیاد شده ، باردارم اینم تو قرنطینه حوصلش سر میره خونه شیطونی میکنه کلا اصطحکاکمون زیاد شده

ممنون از راهنماییت ، کلا چن روزه تنش و دعوام باهاش زیاد شده ، باردارم اینم تو قرنطینه حوصلش سر میره ...

عزززیزم دعواش نکن گناه داره استرس میگیره.شبا نوازشش کن تا بخوابه