آلاء1400 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3241 عنوان اگه دانشجو..... 162 بازدید | 5 پست بودم وامتحان داشتم از12 شب خمیازا میکشیدم وو12 ونیم خواب بودم ....ولی الان.....ای بدبختی ....خدایادردازاین بدترحیوونهاازادن وانسانهازندانی ...خسته شدم ازقبل 1 فروردین نزدم بیرون ....کلااز2 اسفندتاالان شاید5 بارزدم بیرون ...اونم برای کارهای فوق ضروری چه بگویم 1399/01/14 | 07:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negar_mo عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2031 همه الان توی یه شرایط یکسان هستن همه کاراشون عقب افتاده تنظیم خوابشون بهم ریخته نگران جونشونن سعی کن از وقتت استفاده کنی و هر کاری که انجامش امکان پذیره تو این شرایط رو انجام بدی موفق باشی دوست گلم❤
beyadat عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 520 ای کاش از اول واقعیت رو میگفتننه اینکه با خنده و جوک و شوخی بگن کرونا مثل سرماخوردگیِباید حقیقت محض رو نشون میدادن اینکهتماس و رفت آمد = کرونا = مرگشاید بیشتر و عمیق تر رعایت میکردنافسوس میخوری از اینکه زنده ای؟
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11643 چون که همه مردم جهان درحال حاضراینجورن انقدرغصه خوردن نداره 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
negar_mo عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2031 ای کاش از اول واقعیت رو میگفتن نه اینکه با خنده و جوک و شوخی بگن کرونا مثل سرماخوردگیِ باید حقیقت ... دقیقا همش با شوخی و خنده میگفتن هیچی نیست نترسید یجوری به به و چه چه میکردن از کرونا و بی خطر بودنش ک همه دلشون میخواست بگیرن ببینن چجوریه 😅