2777
2789

مشکلی نداره فقط اگر باهاش کار کردی و دیدی پودر میشه خب خرابه و اگر هم خورده نمیشه اشکال نداره چون فوندانت مقاومه اگر کپک زده بود که هیچی دیگه دکور کیکت رو عوض کن 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

و اینکه شما که نمیخورید فوندانت رو مشکلی پیش نمیاد 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
و اینکه شما که نمیخورید فوندانت رو مشکلی پیش نمیاد 

ببخشید حتما باید گلیسیرزن برای نرم کردن باششه از گلوکز نمیشه استفاده کرد؟ منظورتون اینه اگه پودر شد یا کپک زده بندازم دور؟

و اینکه میتونم فقط برای دکور استفاده کنم بعد برش خمیرو از رو کیک جدا کنم مشکلی نیست؟

اره بعد برش خمیرو بردار. چون اصلا نمیشه خوردش خیلی شیرینه. گلیسیرین هم برای نرم کردنشه. خمیر اگه سفت بود و انعطاف نداشت گلیسیرین بزنی نرم و منعطف میشه.

اگر پودر شد تست کن دقیق نمیدونم چون تا حالا به اون مرحله نرسیدم ولی اگه کپک زده بود یعنی هوا کشیده قسمتای کپکیشو جدا کن استفاده کن فقط بچش ببین بدمزه یا ترش نشده باشه یا بوش عوض نشده باشه برای اینکه به دستت یا به وسایل و میزکارت نچسبه بهش پودر قند بزن 

تا حالا کار کردی باهاش؟ طرحت چیه برای کیکت؟! 

حقیقتش نه اولین باره خریدم البته اول اسفند خریدمش فروشندهه بهم گفت ماندگاریش بالاس تا ۶ ماه میتونی نگهداریش کنی بیرون از یخچال بعدم گرمشم نزده فکر کنم حدود ۱۰۰ خورده گرنیه من میخوام طرح اسب پونی رو کیک  دو طبقه درست کنم میشه بنظرتون کم نمیاد خمیره؟

مرسی حتما

خواهش میکنم عزیزم. اگه تل دارین یه گروه هست مخصوص کیک و خامه کشی و فوندانت. همشون خانمن.سوال داشتین اونجا بپرسین جواب میدن. چون اقاهست اینجا نمیخوام لینک بذارم خواستین دوستیمو قبول کنین براتون بفرستم.