2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کار خونه سرگرمشون کن یه روز سبزی پاک کنن یه روز پیاز و بادمجان سرخ کنن یه روز گردگیری و...  ...

ن قربونت همون دس نزنه بهتره کارمو صد برابر میکنه😂ی ماکارانی بلده درست کنه ک هر سری پامیشه کل اشپزخونه و کابینتا میاد رو اپن

ولله ما که کمک حالیم تو خونه از بشور و بساب گرفته و پخ و پز هم میکنم اخیرا

خداروشکر شما خوبی. شوهر منم کمو بیش کمکم میده بچه کوچیک دارم . آقاییون لطفا ناراحت نشید این جنبه سرگرمی داشت یه جور دردو دل با خانوماست

قربونت عزیزم شما هم همینطور اره واسه مردا سخته من خانوادگی عاشق خوابیدنیم شیرازی نیستما🤣ازدواج ک چ ...

عهههه برعکسیم همسر من خوابش کم بودبا من ازدواج کرد حسابی میخوابه🤣😂

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
مال من افت داره واسش .... 

همسر منم همینه گاهی بهش میگم بچه رو ببر دسشویی من واقعا دستم بنده انگار بهش فحش دادم.

یا میگم پاشو فلان کارو کن قشنگ عصبی میشه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
همسر منم همینه گاهی بهش میگم بچه رو ببر دسشویی من واقعا دستم بنده انگار بهش فحش دادم. یا میگم پاشو ...

خیلی بده اینجوری ..باید براش توضیح بدی که نیاز به کمک داری توام خسته میشی ببین کدوم کار میخواد انجام بده 

خیلی بده اینجوری ..باید براش توضیح بدی که نیاز به کمک داری توام خسته میشی ببین کدوم کار میخواد انجام ...

میگه وظیفه زن کار تو خونست وظیفه مرد کار بیرون.

حتی سفره بخوام بندازم سرپا باشه بگم فلان چیزو ببر سر سفره با اکراه میبره.یادمه پام تو گچ بود فقط روز اول ظرفارو شست اونم با کلی منت🙄🤣با پای داغون کارامو خودم میکردم حوصله منت گذاشتن ندارم بخدا خودم انجام میدم.ولی به پسرم یاد میدم اینجوری نباشه زنش گناه داره

من خودمو به بی خیالی نزنم دیوونه میشم هر روز حداقل یک بار منو تا مرز سکته میبره 

من خودم خیلی عصبی بودم و افسردع زود ناراحت میشدم الان خیلی بهترم .شوهرم باهام خوب شده همش مدیون این پیجم تو اینستا vaghaye_ khoob امیدوارم واسه توام خوب باشه

میگه وظیفه زن کار تو خونست وظیفه مرد کار بیرون. حتی سفره بخوام بندازم سرپا باشه بگم فلان چیزو ببر س ...

اینم تقصیر نداره اینجوری بار اومده .اگه مذهبی براش بگو چقدر ثواب داره مرد کمک زنش بده