2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز شما خونتون صدمتره ما خونمون ۴۳ متره هرجا میرم میبینمش😂🤣فقط منتظرم کرونا تموم شه بره سرکارش گیس ...

حالا منم تخمینی گفتم بخدا هدفم متراژ خونه نبود😂نه من دوس دارم وقتی خونس اونقد سرکار میرفت ک دلم براش تنگ میشد ولی خب چون عادت ب خونه نشستن نداره کارای حرص درار میکنه دور سرم میچرخه..

فک کن ی بار اونقد حوصلش سررفته بود کاریم نداشت انجام بده ، رف پسر داداشم ک کوچولوعه رو برداشت رفتن باهم استخر چن ساعت اب بازی میکردن😐خیلی با حوصلس یا میشینه موهای دختر داداششو بابلیس میکنه🤣

من هميشه ميشنيدم ميگن الهي شرمنده ي اهل واعيال نشي نميفهميدم چيه 

تا اين روزا الان اون هلاك بچه است مدام روياي بارداري داره برام من نميدونم چرا حامله نميشم توروخدا دعا كنيد من انقدر شرمندگي نكشم

حالا منم تخمینی گفتم بخدا هدفم متراژ خونه نبود😂نه من دوس دارم وقتی خونس اونقد سرکار میرفت ک دلم برا ...

میدونم عزیزم🌹

منم دوست دارم فقط در حد یکی دوروز نه اینقد🤣😂

آخی چه باحوصلههه خدا براتون نگه داره

همسر من کلافه میشه تو خونه باشه.

الان یک ماه و خورده ای هست که تعطیلن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
حالا منم تخمینی گفتم بخدا هدفم متراژ خونه نبود😂نه من دوس دارم وقتی خونس اونقد سرکار میرفت ک دلم برا ...

به کار خونه سرگرمشون کن یه روز سبزی پاک کنن یه روز پیاز و بادمجان سرخ کنن یه روز گردگیری و...   

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

میدونم عزیزم🌹 منم دوست دارم فقط در حد یکی دوروز نه اینقد🤣😂 آخی چه باحوصلههه خدا براتون نگه داره ...

قربونت عزیزم شما هم همینطور

اره واسه مردا سخته من خانوادگی عاشق خوابیدنیم شیرازی نیستما🤣ازدواج ک چی بگم از وقتی دوست شدم با این اقا خوابمو ریخته بهم اون موقه ها زنگ میزد نمیذاشت بخوابم

عاشق اینم ک مث خودم بشه فقط بخوابیم