به نظرتون کنکور امسال چه ماهی برگزار میشه تیر یا مرداد کسی میدونه؟ خیلی نگرانم بچه من اواخر تیر یا اوایل مرداد به دنیا میاد به نظرتون تطابق پیدا نمیکنه با کنکور؟
پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢
حالا اگه تغییر نمیکرد،میخواستی بااون شکم بری سر جلسه خداییش🤔
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم ریسکش بالائه میدونی چند ساعت باید بشینی اونم ماه آخر انشاالله که خیره ولی من فک میکنم زمانش تو مرداد باشه انشاالله که زایمان کنی بعدش برگزار بشه حداقل نینیو میزاری پیش یه نفر با خیال راحت میری سر جلسه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗