2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پولت رو بذار تو صندوق های سرمایه گذاری کارگزاری های بورس. مطمئنه و ۲۴ درصد هم هست و روزشمار.  یعنی هر وقت بخوایی میتونی پولت رو برداری. حدود ۲ میلیون ماهانه بهت میدن. 

چرا زمین نمیخری با پولت؟ یا ملک؟

پولت رو بذار تو صندوق های سرمایه گذاری کارگزاری های بورس. مطمئنه و ۲۴ درصد هم هست و روزشمار.  ی ...

صندوق های بورس نمیتونه هر وقت خواست پولش برداره حدودا ۲۰ روز جلوتر باید اعلام کنه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
پولت رو بذار تو صندوق های سرمایه گذاری کارگزاری های بورس. مطمئنه و ۲۴ درصد هم هست و روزشمار.  ی ...

عزیزم ۱۰۰میلیون هیچییییییی نمی کنه بخدا هیچی آ.پول مال پدرمه برا ایشون سوال پرسیدم.صندوق سرمایه چه طوریه هربانکی داره؟

اطمینان داره پول بزاری؟

خب بانک بهتره.

من بقیه بانک ها رو نمیدونم خودم چند ساله بانک شهر سپرده گداشتم.

من حسابم قدیمی بوده ۲۲ درصد . الان نمیدونم شرایط ش چجوریه ولی بازم بین بانک ها سود بالایی میده

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
چه طوریه این؟مطمئنه؟باید بره بانک؟

بانک نه باید بره کارگزاری بورس کد بورسی بگیره

بعد پولش رو بذاره صندوق بورس.

عزیزم ۱۰۰میلیون هیچییییییی نمی کنه بخدا هیچی آ.پول مال پدرمه برا ایشون سوال پرسیدم.صندوق سرمایه چه ط ...

نمیدونم کدوم شهری؟ ولی تو شهرهای کوچیک میشه ی خونه جمع و جور با وام مسکن و پول رهن خونه خرید. یا مثلا ی پلاک زمین. 

صندوقهای کارگزاری های مفید و آگاه رو تو نت سرچ کن برات میاد. انواع صندوق داره. از کم ریسک و سود کمتر تا پر ریسک و سود بیشتر. اطلاعاتم در همین حده عزیزم