2777
2789
عنوان

زمان تخمک گذاری

117 بازدید | 18 پست

من تقریبا تخمک گذاری نامنظم دارم. در حال اقدام به بارداری هم هستم. دو ماه قبل عکس رنگی انداختم که هر دو ماه فاصله پریودم 32 روز بود. ماه پیش روز 14 سیکل نشونه تخمک گذاری بر من ظاهر شد. این ماه هم همینطور. در حالی که تقویم تخمک گذاری میگه حداقل 19 سیکل تخمک گذاریه منه. کسی این تجربه رو داره و چقدر طول کشیده تا باردار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر خلاف تصورم عکس رنگی هیچ دردی نداشت. البته من قبلش یه شیاف زده بودم که مثلا درد نکشم ولی خب واقعا دردی هم نداشت. من چون چند ماه اقدام کردم و باردار نشدم و آزمایشات همسرم هم مشکلی نداشت دکتر برام عکس رنگی نوشت

گرفتگی لوله های رحمی  دوستم رفته بود میگفت بخدا وحشتناک تریت درد عمرم کشیدم  از زایمانم ...

وای خدا نکنه کسی کارش ب اونجا بکشه الهی زود همه نتیجه بگیرن نیاز به این چیزا نداشته باشن

با که باید گفت این حال عجیب را...
گرفتگی لوله های رحمی  دوستم رفته بود میگفت بخدا وحشتناک تریت درد عمرم کشیدم  از زایمانم ...

حتما گرفتگی لوله داشته. دردش برای هر کس یه جوره خب اگه گرفتگی باشه طبیعیه که درد هم داره و اگر مشکلی نباشه اونقدرام درد نداره. در حین عکس رنگی معلوم میشه که درد میکشی یا نه

آره بخدا . اصلا همون داروهاشون آدم داغون میکنه 

دقیقا منم یک ساله همین غذایی هم که میخورم احتیاط میکنم که نکنه حامله باشم ولی تا حالا خبری نبوده😭 سردرد بگیرم میترسم قرص بخورم سرما بخورم میترسم دکتر برم و هر درد و مرض دیگه😢

چند ساله ازدواج کردید؟؟؟؟

من برای بچه دوم اقدامم. 5 ساله ازدواج کردم. اولی رو همون ماه اول باردار شدم ولی 30 هفته بدنیا اومد یه ماه توی دستگاه بود منم کنارش بودم. حالا واسه دومی اقدام کردم چون دیگه 36 سالم داره میشه