2777
2789
عنوان

میشه بی بی چک نشون نده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 85 پست
خب بدن با بدن متفاوته نوع کیستا هم متفاوته حتی ممکنه علائمی نداشته باشید. ولی معمولا با چاقی و موی ز ...

من 8ماه بعداز زایمان دارم لکه میبینم ویه کوچولو حالت پریودی دارم وعقب انداختم یعنی کیسته؟

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 8ماه بعداز زایمان دارم لکه میبینم ویه کوچولو حالت پریودی دارم وعقب انداختم یعنی کیسته؟

ممکنه کیست نباشه و با مصرف قرص پروژسترون برطرف بشه خیلیا بی دلیل این اتفاق براشون میوفته 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
15 روز

عهههه ینی میشههههههه😐من۱۴ روزه عقب انداختم با اینکه دردای پریودی داشتمو دارم .حتی یه بارم شدییییییید شد به حدی که مجبور شدم برم دراز بکشم بقیه اشپزیرو همسرم به عهده بگیره ولی پریود نشدم

عه بومادران دارم تو خونه 🤦‍♀️

اگه گیاهشو داری یکم دم کن بخور اگه عرق ک یه ته استکان البته باید مطمئن باشی باردار نیستی چون باعث سقط میشه عزیزم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
ممکنه کیست نباشه و با مصرف قرص پروژسترون برطرف بشه خیلیا بی دلیل این اتفاق براشون میوفته 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم کارم شده گریه بخدا قبلا اصلا عقب نمینداختم 

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
خدا از دهنت بشنوه عزیزم کارم شده گریه بخدا قبلا اصلا عقب نمینداختم 

گریه برای چی اخه؟ 

عهههه ینی میشههههههه😐من۱۴ روزه عقب انداختم با اینکه دردای پریودی داشتمو دارم .حتی یه بارم شدییییییی ...

ممکنه 

من تو زندگیم خیلی سختیارو کشیدم دیگه ظرفیتم پره بخدا 

اخه کیست مشکلی نداره که خيلی راحت کنترل میشه