2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کنین 

ویتامین دی

ویتامین های ب 

البته با تجویز پزشک.

ی امپول نوربیون هم میتونی بزنی.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
ورزش کنین  ویتامین دی ویتامین های ب  البته با تجویز پزشک. ی امپول نوربیون هم میتونی ...

من رفتم دکتر

آزمایش دادم و بعدش دکتر همه اینهارو بهم داد

ولی زیاد فرقی نکردم

البته به خاطر کرونا چندتا از آمپول هامو نزدم چون میتریدم برم درمانگاه

من رفتم دکتر آزمایش دادم و بعدش دکتر همه اینهارو بهم داد ولی زیاد فرقی نکردم البته به خاطر کرونا ...

ذهنی هم می‌تونه باشه

یعنی خودتون باعث میشین که بیحال بشین.

و بی تحرکی طولانی مدت باعث میشه اینجوری بشین.

یکم تو خونه ورزش کنین متوجه تغییر میشین.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز