2777
2789
عنوان

چقد بدم من 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 27 پست
همون موقع لحنمو عوض کردم داشتم غذا میپختم حتی چن دیقه بعدش واس اینکه مطمئن بشه ناراحت نیستم گف مامان ...

ار باورت میش گفتی دلم یجوری شد

اصلا طاقت ناراحتی و گریع بچع هارو ندارم 

میرنم زیر گریه🥺

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ار باورت میش گفتی دلم یجوری شد اصلا طاقت ناراحتی و گریع بچع هارو ندارم  میرنم زیر گریه🥺

ظهر تا حالا دیونه شدم گفتم بیام اینجا ی کم صحبت کنم آروم شم خدا خودش منو ببخشه ک خوب امانتداری نمیکنم

ظهر تا حالا دیونه شدم گفتم بیام اینجا ی کم صحبت کنم آروم شم خدا خودش منو ببخشه ک خوب امانتداری نمیکن ...

عیب ندار ادمیع دیگ میگذرع جبران کن 

بچع ها واقعا گناهی ندارن ،نزار تو زندگیش رفتارای بد تاثیر بزارع خیلی چون اینا موثرع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

وای‌منم‌دوتاپسردارم‌یکی‌۵ساله‌یکی‌دیگه‌۱ساله

خیلی‌بی اعصاب‌شدم‌کم‌حوصله‌شدم

همش‌پس‌اولمو‌دعوامیکنم‌جوری‌که‌اونم‌بی‌اعصاب‌شده

بچم.دست‌خودم‌نیست😭😭😭😭

اخی چطوری دلت اومدسرش داد بزنی خب بچس دیگه سنش ایجاب میکنه کنجکاو باشه توروخدا خانوما اگه حوصله ندارین یا روانشناسی بچه نمیدونین توروخدا بچه نیارین گناه دارن اونا چرا تویه دنیایی بیاریمشون که ......بخدا گلوگیاه نیستن خودشون رشد کنن شما سربچت دادمیزنی اونم یادمیگیره پرخاشگر باش واین تو مغزش میمونه بعدکه ازدواج کنه با بجش وخانومش با مرخاش رفتار میکنه واین زنجیره همچنان دادمه داره

عزیزم ناراحت نباش، اتفاق بدی بود که افتاد، باهاش بازی کن ولی راجب امروز و اتفاق هایی که افتاد چیزی واسش توضیح نده، انگار که اتفاقی نیافتاده، بچه گمراه میشه که چرا بزرگترم اشتباهی منو دعوا کرده، بهش محبت کن و این چند روز بعد براش کلی خاطره قشنگ بساز، اینم بدون که شما هم یه انسان هستین با یه حجم مشخص از صبر و تحمل، این روزا روزای سختیه، خودتو شماتت نکن که خدایی نکرده افسرده نشی عزیزم

وای‌منم‌دوتاپسردارم‌یکی‌۵ساله‌یکی‌دیگه‌۱ساله خیلی‌بی اعصاب‌شدم‌کم‌حوصله‌شدم همش‌پس‌اولمو‌دعوامیکنم ...

درکت میکنم خیلی حس بدیه وجدان درد بعدش اینکه برخلاف میلمون و بطور ناخوداگاه سر اون طفل معصوما داد میزنیم😔😔😔

الهی بگردم پسر منم ۵سالشه بچها طفلیا خیلی دارن اذیت میشن متاسفانه برخلاف بچها توسن نوجوانی تواین سن دقیقتر میشن همهچی رو پیش خودشون حلاجی میکنن اینکه این چه چیزیه که نمیشه بخاطرش بیرون رفت یا اینکه چرا بزرگترها یهو عوض شده اخلاقشون و انقدر مضطربن،اما عزیزم فکر میکنم همه الام مضطربیم من اینکارو میکنم یکم زودتر بیدار میشم کارای خونه و ضدعفونیمو میکنم وقتی که بیدار میشه و بازی میخواد میگم نیمساعت باهات بازی میکنم بعدا باید یه واری رو بخوای انجام بدی که مامان ۱ساعت کار خودشو انجام بده نیم ساعت بازی میکنیم بعد من کارمو انجام میدم بعدش تو درست کردن غذا یا شستن ظرفا ازش میخوام اگه دوست داره کمک کنه و اینکارو میکنه گاهی اوقات هم وقتمون میگذره هم کارمونو میکنیم حتی تو لباس جمع کردن یا حتی پهن کردن 

الهی بگردم پسر منم ۵سالشه بچها طفلیا خیلی دارن اذیت میشن متاسفانه برخلاف بچها توسن نوجوانی تواین سن ...

آره پسر منم خیلی دوس داره بهم کمک کنه اما ی کم سرتقه دلش میخواد کارارو اونطور ک خودش دوس داره و فک میکنه درسته انجام بده واین ی کم منو اذیت میکنه و باعث میشه زیاد تو کارام دخالتش ندم!

آره پسر منم خیلی دوس داره بهم کمک کنه اما ی کم سرتقه دلش میخواد کارارو اونطور ک خودش دوس داره و فک م ...

دقیقا همه بچها همینطورن پشرمنم لباس تا میکنه درواقع مچالشدن میکنه میگم برو بزار توکشوت بعد مجبورم دوباره برم مرتب کنم یا دستمال میکشه میزو تی وی اینچیزارو بدتر لک میکنه دوباره کاری میشه اما چاره چیه فعلا باید تو خونه باشیمو بسازیم بهتر خودمون هوای روح وروانمونو داشته باشیم چاره ای نیست