2777
2789
عنوان

چقد بدم من 😔😔😔😔

486 بازدید | 27 پست

چن روز موندن تو خونه حسابی روم فشار آورده انگاری اعصابم دنبال بهونس  واسه بهم ریختن! و پسر ۵ساله‌ی پر از. هیجان و کنجکاوی من ک تو چار دیواری خونه حبسه و دوس داره همه جا سرک بکشه و بازیگوشی کنه و منم با این سطح تحمل کم ک اکثر اوقات سرش داد میزنمو غافل ازینکه تو این روزای قرنطینه چی داره ب پسرکم میگذره!!😔😔😔

امروز ک حسابی تو خونه کار داشتمو سرم شلوغ بود چون همه جا سرک میکشید و وسیلی رو ک نباید برمیداشت سرش داد زدمو اون ترسیدو ناراحت شد بعد با ی حالت خیلی مظلومانه گف مامانی میشه ی کم باهام مهربونتر باشی؟ 

اشک توچشام حلقه بست😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم...همین که داری به این قضیه و حرف پسرت فکر میکنی یعنی مهربونی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

وای طفلی گناه داشت بچه ها خیلی معصومن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

کلا اعصاب همه این روزها نابوده!

من بچه بودم تو خونه که حوصله ام سر میرفت واسه خودم تور اکتشافی میزاشتم میگفتم امروز فلان کمد رو کشف میکنم بعد میرفتم کل وسیله هاشو میریختم بیرون ببینم چیه توش

بگردین تو اینستا کلی پیج بازی با بچه ها هست میتونین سرگرم بشین 

دارم از عذاب وجدان میمیرم  تو این چن روزه مامان خوبی واسش نبودم امیدوارم ببخشتم

برو از دلش در بیار مشخصه بچع با درکیع 

سعی کن جبران کنی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عزیزیییزمم چ گناه سعی کن مسلط باشی ب خودت بانو میدونم سخته..ولی سعی کن با هم بازی کنید یا اگه کاری میخای انجام بدی بگو باهات همکاری کنه اینجوری هم یاد میگیره با دیدن همم دیگه اذیت نمیشی به هر دوتون خوش میگذره❤❤ان شاءالله سالم باشید

همين كه خودت ميدونی مشکل داری و کارت بده ینی نصف راه درمانتو😊 رفتی بعضیا همینقد شعور ندارن که بفهمن بچه امانتیه که دست اوناست و بی عذاب وجدان سرشون داد میزنن یا کتکشون میزنن اسمشم میذارن تربیت!😡

به نظرم دم نوشای ارامبخش میتونن خیلی کمکت کنن و این روزام میتونی سرشو با برنامه کودک های مفید و بازی گرم کنی 😘

برو از دلش در بیار مشخصه بچع با درکیع  سعی کن جبران کنی

همون موقع لحنمو عوض کردم داشتم غذا میپختم حتی چن دیقه بعدش واس اینکه مطمئن بشه ناراحت نیستم گف مامان بهم لبخند بزن تو صورتش نگا کردمو لبخند زدم کلی ذوق کرد بچم... آخه بچه‌ها ک مث ما نیستن!!