2777
2789
عنوان

قضاوت ممنوع!!

184 بازدید | 14 پست

یک ساعت پیش یک تاپیک دیدم عروس خانمی چون مادرشوهرش بهش آش و کوبیده داده بهترین مادرشوهر دنیا شده و میگه عروسایی که مادرشوهرشون مشکل دارن به درد نخورن!!!من خودم جز کسایی هستم که خب با خانواده همسرم خیلی مشکل دارم اما به کسی که با مادر شوهرش خوبه چیزی نمیبندم...اینجا همه میان باهم درد و دل میکنن و راهکار میخوان یکی مشکل داره با شوهرش باید بگیم چون شوهر ما خوبه همه شوهرا اینجورین پس زنی که با شوهرش مشکل داره زن به درد نخوریه؟؟؟بعضیا مادر شوهرشون،خواهرشوهرشون،زنداداشون،عروسشون و....خوبه برای بعضیا بده بعضیا هم کلا دعوا اختلافشون سو تفاهم و اختلاف فرهنگی و.....تروخدا انقدر راحت بقیه رو مقایسه نکنین این الفاظ چیه آخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=130823820]خخخ من اصلا جز بند و اصلاح نمیرم آرایشگاه روش های خانگی استفاده میکنم😂😂😂[/QUOTE ...

راستش تو تغذیه و مقدار آبم خیلی رعایت میکنم تو خوابمم خیلی رعایت میکنم اما بخاطر بعضی مشکلات خوابم یکم بهم ریخته بخور میدم و ماسک های خونگی استفاده میکنم محصولات پوستیمم که شامل کرم آبرسان و دور چشم و ژل شست وشوی صورت و تونر میشه ارگانیک میگیرم از لوازم‌ آرایشی خیلی کم استفاده میکنم صورتمو با آب ولرم میشورم و حوله صورتمو دایم ضدعفونی میکنم

راستش تو تغذیه و مقدار آبم خیلی رعایت میکنم تو خوابمم خیلی رعایت میکنم اما بخاطر بعضی مشکلات خوابم ی ...

افرین

منم یکم از تو باید یاد بگیرم😊😊

البته منم میرسم بهش ولی نه دیگه اینقدر

نتیجه هم گرفتی؟

من یه عروسم یه خواهرشوهرم یه زنداداشم یه مادرشوهرم ......فقط اینو میدونم وقتی دوطرف مقابل باهم خوب ومهربون وازته دل صمیمی باشن هیچ وقت هرکدوم از طرف مقابل شاکی نمیشه به نظر من این دنیایی که بایه ویروسی که به چشم نمیتونیم اونو ببینیم دنیا رو زیررو کرده چرا باهم خصمانه رفتار کنیم ودل همدیگه رو بسوزونیم وبشکونیم وبه جای لذت بردن باهم ذلت ببریم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من یه عروسم یه خواهرشوهرم یه زنداداشم یه مادرشوهرم ......فقط اینو میدونم وقتی دوطرف مقابل باهم خوب و ...

دقیقا گلم...منم میگم ۲طرفه اما من خودم خیلی محبت کردم و آزار دیدم اما کاش ۲طرفه بود منم دلم خیلی شکسته دوست دارم حداقل کارای قبلشونو از دلم درنمیارن از الان به بعد قدر مهربونیمو بدونن

دقیقا گلم...منم میگم ۲طرفه اما من خودم خیلی محبت کردم و آزار دیدم اما کاش ۲طرفه بود منم دلم خیلی شکس ...

دختر گلم من بارها از تجربیاتم اینجا خیلی نوشتم ودلم میخواد گوش کنید به عنوان یه نصیحت مادرانه بخدا این حرص خوردن ها از خانواده شوهر راه روبیراهه رفتنه فقط خودتون رو دوراز جون تون پیر وکور میکنید ودچار خورد شدن توزندگی میشید وبه زندگیتون خدشه وارد میکنید ووقتی به سن من میرسید میفهمید دراین نبرد بازنده اصلی ما بودیم سعی کنید رو خانواده شوهر زوم نکنید ونکته بین نباشیدبیخیال باشید نه آنقدر محبت کنید که توقعی بشید ونه اینقدر محبت نکنید که سردی بوجود بیاد درحد بسیار نرمال رفتار کنید که خودتون هم سنگ زیرین نکنیدویا طاقچه بالا نزاریداین راه درست ست 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دختر گلم من بارها از تجربیاتم اینجا خیلی نوشتم ودلم میخواد گوش کنید به عنوان یه نصیحت مادرانه بخدا ا ...

درست فرمایشتون..فعلا که من قطع رابطم چون مادرشوهر کاری کرد که واقعا جای بحث نداشت تا بعد ببینم چی پیش میاد

درست فرمایشتون..فعلا که من قطع رابطم چون مادرشوهر کاری کرد که واقعا جای بحث نداشت تا بعد ببینم چی پی ...

اگه انشالله رفت وآمد شد سعی کن اینایی که گفتم انجام بده ببین نتیجه ش چی میشه من به اندازه یه دنیا محبت میکردم وبه اندازه یه دنیا بی مهری فقط از طرف مادرشوهرم میدیم خواهرشوهرهای من خیلی خوب بودن چون اوناهم دچار مهری قرارگرفته بودند ولی بعداز 30سال به این نتیجه ای که برات گفتم رسیدم والان بعد از 6سال به آرامش رسیدم 

اگه انشالله رفت وآمد شد سعی کن اینایی که گفتم انجام بده ببین نتیجه ش چی میشه من به اندازه یه دنیا مح ...

البته خیلی دیر شده بود چون جوونیم واعصاب وسلامتیم رواز دست دادم