2821
2789

دروغ بود 

منم مامانم رسوندم سركار 

كلي ماشين بود 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دروغ بود  منم مامانم رسوندم سركار  كلي ماشين بود

نه من چند تا پیام دیدم تو کانال شهرمون بود ک جریمه کرده بودن . 

برادر من برگه تردد داشت پلیس جلوشو گرفته بود برگه را دیده بود گفته بود برو 

جریمه ۵۰۰ تومنی داره طرح از درب منزل بود اگه تو مسیر دوربین راهنمایی رانندگی داشتین زده پلاک رو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
جریمه ۵۰۰ تومنی داره طرح از درب منزل بود اگه تو مسیر دوربین راهنمایی رانندگی داشتین زده پلاک رو

خوب كسي كه سركار ميره چي 

چجوري ميخوان بفهمن اَز بين اون ماشينا كي مريض داره كي سركار داره ميره 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
منم جلومو نگرفتن ولی میترسم دوربینی چیزی گرفته باشع اینجام کلی ماشین بووود

جلوتو میگرفتن که ماشین یکماه پارکینگ بود😐

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خوب كسي كه سركار ميره چي  چجوري ميخوان بفهمن اَز بين اون ماشينا كي مريض داره كي سركار داره مير ...

۱۲ و ۱۳ که تعطیل بود فقط یه شغلهایی مثل کادر درمان کارت تردد داشتن.‌