2777
2789
عنوان

بارداری

100 بازدید | 9 پست

سلام مامانا یه سوال داشتم لطفا کمکم کنین 

من تو اواخر هفته 28 هستم از دیروز تا حالا زیر شکمم درد میکنه و هرچند وقت یه بار سفت میشه 

یکم نگرانم ممکن یعنی از علائم زایمان زودرس باشه 

کسی این جوری بوده؟؟ 

دخترم معجزه زندگیم ❤️

منم این علائمو داشتم به اضافه اینکه پاهام هم درد میکرد دکتر گفت شکم بند استفاده کن خداروشکر بعدش دل درد نداشتم

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای من ک کل شکمم سفت میشه بعضی موقع هاهم بچمم خودشو همرا باانقباضام سفت میکنه منم هفته۲۹ بارداریمم

نگرانم میترسم زایمان زودرس باشه نمیدونم چیکارکنم دکترم الان نیس ک 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
منم این علائمو داشتم به اضافه اینکه پاهام هم درد میکرد دکتر گفت شکم بند استفاده کن خداروشکر بعدش دل ...

اتفاقا پاهامم درد میکنه ولی دکترم نیس برم پیشش یکم میترسم 

دخترم معجزه زندگیم ❤️
اتفاقا پاهامم درد میکنه ولی دکترم نیس برم پیشش یکم میترسم 

توکل کن به خدا انشاالله که چیزی نیس 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
ایشالا  برام دعاکنین 🌹❤️

عزیزم فعلا با شالی چیزی شکمتو ببند اگه تغیر کرد یعنی اثر داشته تا دکتر هم رفتی خیالت راحت میشه