2777
2789
عنوان

تقصیر کیه؟

143 بازدید | 12 پست

با پسری آشنا شدم از طریق استادمون دو تا شهر مختلفیم هفته ای ۱ بار پیام می ده سلام خوبی ؟ بعد می گه من درگیر بورسم سرم شلوغه دیگه نه زنگی نه چیزی حالا دو بار تو این هفته پیام داد جوابشو ندادم الان اومده می گه تو آداب صحبت کردم بلد نیستی 

نمی خوای پیام ندم منم گفتم نمی خوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ازدواج

اهان خب انگار خیلی سخت گیره بگو ما داریم برا ازدواج با هم اشنا میشیم پس باید بیشتر برا هم وقت بزاریم

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
اهان خب انگار خیلی سخت گیره بگو ما داریم برا ازدواج با هم اشنا میشیم پس باید بیشتر برا هم وقت بزاریم

بابا خل بود آخه می دونی این دومین نفره که استادمون معرفی کرده و این جوری شد خیلی ضایع می شم پیشش

کار خوبی کردم؟ جواب استادمونو چی بدم؟

کارت که درست بوده صد در صد.همینا رو برای استادت  تعریف کن.اون مثل شما نیست و مثل شما فکر نمیکنه.دلیلی نداره تو رودربایستی جواب مثبت بدی.اون قرار نیست جای شما زندگی کنه

کار خوبی کردم؟ جواب استادمونو چی بدم؟

استادتون  اگر فرد عاقل و پخته ای باشه  پرس و جو نمیکنه

اجازه میده  اگر خودتون  صلاح دونستید ، باهاش مشورت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
آخه بار دومه الان می گه این دختره مشکل داره شایدم دارم نمی دونم

طریقه رفتار این آقا ، نرمال نبود  

( بر اساس توضیحاتی ک دادید )

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....