2821
2789
عنوان

کمک

74 بازدید | 8 پست

بچه ها به دعا نویس نیاز دارم شدیدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خواهش میکنم یه دعا نویس خوب بهم معرفی کنید میخوام طلسمی که شدم رو باطل کنم 

خواهشاً خوب باشه 

الکی تبلیغ نکنید

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

@rahibesoyenooor تو تلگرام بزن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

طلسم و جادو زمانی رو یه شخص اثرشو میذاره که طرف بفهمه منو جادو کردن و حسش بده بشه پس بهتره شما بی توجه باشین و اهمیتش ندین شما خیلی قوی تر از جادو هستین 

⠀...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره حتی خودش میگه چندروز به حضرت ابولفضل توسل داشته باشید اگر دلتون بود سفارش بدین من خودمم ی بار از باطل السحرش واسه شوهرم استفاده کردم واقعا نتیجه داد 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
آره حتی خودش میگه چندروز به حضرت ابولفضل توسل داشته باشید اگر دلتون بود سفارش بدین من خودمم ی بار از ...

چقدر میگیره 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

چقدر میگیره 

تو کانال زده من خیلی وقته ندیدم 

تو کانال زده من خیلی وقته ندیدم 

0913 322 3417 این شماره شه داخل تلگرام جواب میده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز