2777
2789

مامانای عزیز میشه لطفا راهنماییم کنید 

من یه پسر ۱۸ ماهه دارم الان چندین ماهه که برای هرچیزی که میخواد جیغ میزنه انگار اصلا هیچ اروم و قراری نداره غذا میخوره یا میخوابه و بیدار میشه همش در حاله بهونه گیری و جیغ زدنه چیکار باید بکنم واقعا دیگه خسته شدیم هرکاری براش میکنیم بازم بهونه میگیره😔

❤《آگاه باش که با یاد خدا دل‌ها آرامش مى‌یابد》❤

این یه مرحله از رشدش هست میخواد حرف بزنه نمیتونه جیغ میزنه

عکس العمل نشون نده خودش خوب میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

وای دختر منم ۱۷ماهشه دقیق همینجوریه انقد بهونه میگیره جیغ می‌کشه عصبی عصبی لجباز.حتی شبا توخواب.نه غذا میخوره نه چیزی.انروز نگا کردم دیدم از پشت دندون داره در میاره بگو برا همونه طفلی اذیت میشه توخواب بیدار میشه جیغ میکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=130804533]این یه مرحله از رشدش هست میخواد حرف بزنه نمیتونه جیغ میزنه عکس العمل نشون نده خودش خوب میشه[/QUOTE

خیلی وقتا هیچ عکس العملی نشون نمیدیم ولی واقعا یوقتایی نمیشه تحمل کرد میدونم میگن تا وقتی حرف نزنه همینه کاش زودتر از این مرحله بگذره ممنون گلم

وای دختر منم ۱۷ماهشه دقیق همینجوریه انقد بهونه میگیره جیغ می‌کشه عصبی عصبی لجباز.حتی شبا توخواب.نه غ ...

اخی الهی چقدر سخته این طفلیام نمیتونن حرف بزنن خودشونم اذیت میشن حالا پسر من خداروشکر غذا خوب میخوره واسه چیزای دیگه بهونه میگیره

آره بخدا خیلی عذاب میکشن اصلا

دقیقا یوقتایی که شوهرم دیگه اعصابش نمیکشه دعواش میکنه من دلم میسوزه ولی چی بگم اون بنده خدا هم حق داره نمیدونم همه بچه ها اینجورین یا فقط بعضیاشون

دقیقا یوقتایی که شوهرم دیگه اعصابش نمیکشه دعواش میکنه من دلم میسوزه ولی چی بگم اون بنده خدا هم حق دا ...

بچه های این دورو زمون اینجوری شدن.ببخشیدا بیخود میکنن دعواش میکنن شوهرمنم اینجوریه انقد اعصابم خورد میشه از دستش میگم حیف بچه که بچه تو.نمیخواستن نمیکردن خب گناه بچه طفلی چیه.ناراحت نشی عزیزم شوهر خودمو میگم

بچه های این دورو زمون اینجوری شدن.ببخشیدا بیخود میکنن دعواش میکنن شوهرمنم اینجوریه انقد اعصابم خورد ...

نه گلم قبول دارم حرف شما هم درسته ما هم باید یکم صبر و تحملمونو زیاد کنیم تا این طفلای معصوم بزرگ بشن و این دوره رو بگذرونن توکل بر خدا