2777
2789
عنوان

این بارداریه یا امتحان صبر؟

128 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. 

تمام دردا و عوارض ممکنه بارداری رو دارم از حالت تهوع و یبوست گرفته تا تپش قلب و هرچی که فکرشو کنید.تو این اوضاع کرونام که هیچ جا نمیشه رفت و هیچ کس رو نمیشه داد احساس میکنم خدا داره امتحانم میکنه. خیلی سخته هر روز برام مثل یک سال میگذره. از اون بدتر از هفته دیگه باید برم سرکار.

امشب دیگه زدم زیر گریه از این اوضاع...

چه بسیارند دخترانی که میتوان با آنها خوابید و چه انگشت شمارند دخترانی که می توان با آنها بیدار ماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ۲۴ بارداری ام  بیشتر از همه چی تکرر ادرار اذیتم می کنه تا از جام بلند میشم باید برم د ...

من این مشکلم دارم. خدا خودش کمک کنه

چه بسیارند دخترانی که میتوان با آنها خوابید و چه انگشت شمارند دخترانی که می توان با آنها بیدار ماند

منم مثل تو معده درد، سردرد، یبوست، حالت تهوع، تپش قلب، دندون درد هرچقد بگم کم گفتم بخدا میدونم خیلی سخته ولی وقتی فکر میکنم آخرش نینی کوچولوم بدنیا میاد همین که بغلش کنم همه چی یادم میره عذاب آوره ولی همین که بهش فکر میکنم آروم میشم

منم مثل تو معده درد، سردرد، یبوست، حالت تهوع، تپش قلب، دندون درد هرچقد بگم کم گفتم بخدا میدونم خیلی ...

خوشبحالت که یه چیزی تو این احوال ارومت میکنه. من اصلا روحی و جسمی خیلی بهم ریختم

وای منم از معده درد دارم میمیرم شبها تا صبح درد میکشم

یکی به من گفت شیر سرد برای درد معده خوبه ولی از اونور یبوست میاره. میای یه چی رو درست کنی از یه جا دیگه میزنه بیرون.

اوهوم .دکتر واس شما قرص یا شربت ننوشته؟

نه گفت اگه خیلی اذیت شدی رانیتیدین ولی گفت سعی کن قرص مصرف نکنی. منم تحمل میکنم

نه گفت اگه خیلی اذیت شدی رانیتیدین ولی گفت سعی کن قرص مصرف نکنی. منم تحمل میکنم

منم شربت رانیتیدین روزی یه قاشق میخورم ولی خیلی میترسم عوارض داشته باشه .اگه نخورمم نمیتونم چیزی بخورم