2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

47 بازدید | 7 پست

خانوما من کمرباریک ولی پایین تنه پهن تری نسبت ب کمرم دارم.زمان ازدواج ب شوهرم گفتم من اصن چادر دوس ندارم و نمیپوشم اونم قبول کرد.ولی الان میگ اون زمان تو لاغر بودی من قبول کردم بی چادر باشی ولی الان بدنت تو دید هس باید چادر سرت کنی....میگه هرچقد میخای موهات بده بیرون ولی چادر سر کن با اینک من تمام مانتوهام بلند و محرم هس و مشکلی نداره...بهش گفتم لاقل بزا با مانتوهای بلندوگشاد بدون چادرباشم اول گف نه بعدش گف باشه مانتوهاتو بیار ولی وقتی بردم بااینک خیلیاش بلند و گشاد بود گف نه و هیچکدومش مناسب بی چادربودن نیس بااینک بضیاش دقیقا تا مج پام هس و بلنده...از طرفی دوس ندارم شوهرم فک کنه من نمیخام بحرفش گوش بدم ولی از طرف دیگ هم نمیخام چادر بپوشم چون دوس ندارم....میشه راهنماییم کنید ک باید چیکارکنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینک بجزچادرراه های دیگم داره مثلا مانتوهای گشاد بپوشم اتفاقا الان مد هم هس🙃

:-(من جااات بودم هیچوخت قبل نمیکردم هرکسی مسئول زندگی خودشه اون حق نداره واسه تو تصمیم بگیره - __-مگ تو به اون میگی لباس اخوندا بپوش :-(من بابام اقد گف نپوشیدم ینی شوهرم دراینده هم اگ گف حاضرم طلاقش بدم😂😂😂

نمیدونم این لحظه ک داری امضامو میخونی چیکار میکنی دلت شکسه یا روزایی ناب زندگیته :-)بهترینارو برات ارزو دارم عسیسمممم ❤️واسه قبولیه منِ طفلکی هم یه صلوات بفرس😥
:-(من جااات بودم هیچوخت قبل نمیکردم هرکسی مسئول زندگی خودشه اون حق نداره واسه تو تصمیم بگیره - __-مگ ...

کاش زودتر اینو بم یادمیدادی خخخ چون دیدم کسی جواب نمیده دوباره تاپیک زدم....این لباس اخوندا رو خوب اومدی

کاش زودتر اینو بم یادمیدادی خخخ چون دیدم کسی جواب نمیده دوباره تاپیک زدم....این لباس اخوندا رو خوب ا ...

عزیزممممممم اصلااااا کووووتاه نیایا 😊هروقت اون پوشید توعم بپوش😂😂

نمیدونم این لحظه ک داری امضامو میخونی چیکار میکنی دلت شکسه یا روزایی ناب زندگیته :-)بهترینارو برات ارزو دارم عسیسمممم ❤️واسه قبولیه منِ طفلکی هم یه صلوات بفرس😥