2777
2789

من دکترمیرم وگاهی اوقات صابون اینا استفاده میکنم قرمز بعد خوب میشه ولی بعد تموم شدن دوره درمان دیگ فک نکنم قرمزیش بمونه

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

استارتر این تاپیک رو بخون یکی مشکل جوش و جای جوشش رو اینطوری حل کرده شاید برات مفید باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4140723/تجربیات-مفید-من-دررابطه-با-جوش-صورت-هرکی-این-مشکل-رو-داره-بیاد?page=1

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکترمیرم وگاهی اوقات صابون اینا استفاده میکنم قرمز بعد خوب میشه ولی بعد تموم شدن دوره درمان دیگ ف ...

دوره درمانم تموم شده

چن ماهه گیر قرمزی صورتمم 

داغون شدم

اعتماد ب نفسم صفر نمیدونم چیکار کنم

استارتر این تاپیک رو بخون یکی مشکل جوش و جای جوشش رو اینطوری حل کرده شاید برات مفید باشه http ...

نوشته

خانومای عزیز من ازاول پوست خیلی خوبی داشتم خیلی خوبم میرسیدم بهش..ازدوسال پیش شروع به جوش زدن کرد..چونه ام..گونه هام..۳باردکتر پوست رفتم..هربارم ۵۰۰تومن هزینه کردم اصلا فرقی نکرد..ی فامیل داریم آرایشگره..استانبول ارایشگاه داره الان..یبار دیدمش گفتم الی صورتم جوش میزنه همش..گفت ی روشی میگم درمان شی اونم خیلیییی کم هزینه..گفت هرشب موقع خواب کرم کلیندامایسین بزن..صبح هاهم جای جوش کرم زینک اکسید بزن..یک شب درمیان هم ماسک آب خیار وگلاب رو بزن.درست کن بزار فریزر یخ ببنده بزن جای جوش هات..الان بعد ۵ماه عالی شده پوستم.

کرم نشنیده بودم.ولی محلولش زدم خوب بود ولی به مرورپوستم عادت کرد.

برای جای جوش محلول چی زدید؟ اسمش چی بود

جای جوش خوب شد؟

اینی که من نوشتم تجربیات یکی از نی نی سایتی هاست. خودم میخوام انجام بدم هنوز انجام ندادم

برای جای جوش محلول چی زدید؟ اسمش چی بود جای جوش خوب شد؟ اینی که من نوشتم تجربیات یکی از نی نی سایت ...

من رفتم میکرونیدلینگ بعددوجلسه مزوتراپی کرد.بهترشد.

صابون مدام میزنم یه ژل بالاترمعرفی کردم بریدبگیرید خوب بوده