عزیزم این زیاد به جنسیت ربطی ندارد به نظر من بیشتر به شخصیت اون فرد بستگی داره بعضی ها خیلی حساسن و زود یادشون میره ولی بعضیا اما به لحاظ شخصیتی بعضی ها خیلی سخت نمیگیرند و از موضوعات میگذرن. در وهله دوم هم موضوع مربوط به اون چیزی هست ازش ناراحت شدن این که موضوع کم اهمیتی بوده یا موضوعی که ایشون روش حساسن یا خط قرمزشونه.
دوست دارم در مورد پردهای خسیس و دهن بین و رفتار با خواهرشوهر ومادرشوهر باسیاست و مداخله گر هم راهنماییمون کنی.
درخواست دوستی فرستادم واستون چند روز پیش
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
زود زود قهرنمیکنه 😔ولی سراین موضوع دفعه دومه دفعه قبلم باکلی گریه وغصه درست شد
یکی از بستگان چند ماه پیش نامزد کرد . مردک در این حدود ۴ یا ۵ ماه چند بار قهر کرد که یک دو دفعه اش هر بار یک هفته قهرش طول کشید تا اینکه هفته پیش وسایل پسره رو پس فرستاد خونه پدر و مادرش و گفت شما که این اخلاق بد پسرتون رو میدونستید چرادر زمان خواستگآری حرفی نزدید
سلام عزیزم . خوشحالم مفید بوده براتون ... من یه مقداری خصوصیم شلوغ شده دوباره . پیام زیاد داخ ...
اختیار دارین گلم.
استفاده میبرم.ممنون میشم کمکم کنین دوست عزیزم
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
ازکاری ک خودش کرده عذاب وجدان گرفته منم توانجام این کار نقش داشتم انگارمنومقصرمیدونه😔
دقیق که نمیدونم موضوع چیه و اینطور که فهمیدم ناراحتیش بیشتر از خودش هست تا شما و ارتباطتون هم بد نشده. اگر اینطوریه من فکر میکنم یکم فاصله بگیرید در واقع یکم بهشون زمان بدید هی نپرسید الان ناراحتی چی شده هی توضیح و توجیه نیارید بزارید یکم فاصله داشته باشه و خودش نتیجه ای بگیره و از فشار رها بشه و چند وقت بعدش میتونید در مورد موضوع صحبت کنید اما به نظر من فعلا روی این موضوع و تغییر احساسش پافشاری نکنید تخت فشار بیشتر قرار میگیره و رابطه بدتر میشه
ازش میپرسم چیه میگه من خیلی احمقم وفلان 😔مدام خودشوسرزنش میکنه ونمیخادم بامن حرف بزنه میترسم بره وم ...
ببخشید واقعا مثل این که خیلی دیر دارم جواب میدم یه مدت رو نیومدم اینجا. عزیزم نظر من اینه که بهش فرصت بده یکم و اصلا دیگه موضوع رو باز نکن تا یه مدت کوتاه اگر دیدی که نه این جریان رو نمیبنده باهاش صحبت کن و بگو دیگه باید با هم بطور جدی در مورد این موضوع حرف بزنیم وگرنه رابطمون خراب میشه. امیدوارم خبرای خوب بشنوم الان که پاسخ رو نوشتم ببخشید واقعا که نیومدم اینجا