2777
2789
عنوان

دختر5سالم

322 بازدید | 18 پست

سلام بچها خوبین؟دخترم 29اسفندتولدش بود4سالش تموم شده رفته تو5سال ولی هنوزشیشه میخوره چجوری شیشه روازش بگیرم دیوانم کرده

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت حداقل شیشه پستونک میخوره دخترم شصت دستشو میخوره چیکاکنم ول کنه😞

هی خواهر خیلی اذیت میکنه براش لیوان خوشگل نی دارخریدم فایده نداره

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 

شب ک خابه قایمش کن صبح ک بیدارشدبگو کجا گذاشتیش نکنه فرشته ی مهربون برده واسه بچه اش اخه اونم نی نی داره گناه داره ،،، یه لیوان نی دار خوشگل براش بخر ک از سرش بیفته 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خوش بحالت حداقل شیشه پستونک میخوره دخترم شصت دستشو میخوره چیکاکنم ول کنه😞

چند سالشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

جایزه بخر براش ،یه کاری کن شیشه ش بوی بد بگیره، بگو بیا دیگه بندازیم سطل اشغال از این به بعد مثلا تو این لیوان نی دار خوشگل همه چی بخور 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هروقت بش میخوای بدی توی فستونکش قهوه یا فلفل بزن دیگه بدش میاد بخوره😊

امشب امتحان میکنم ببینم حواب میده.عزیزم ممنون که جواب دادی

من موقعی که دخترمو داشتم از شیشه میگرفتم هرکاری کردم‌تشد اخرش یه روز عصبانی شدم پرت کردم تو حیاط.یکم گریه کرد.گفتم گریه نکن برو بیارش ولی گربه الان دهن زده.گفت اه کثیفه نمیخوام.یکماه مونده بود تو حیاط😂البته دختر من کوچیک بود دوسالش بود

پسر منم دو سالشه 3 ماهه از شیر گرفتمش اما همچنان واسه خواب شب و بعدازظهر باید تو شیشه شیر بخوره تا بخوابه.منم خیلی تو فکرشم چطوری عادتش بدم بدون شیشه بخوابه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖