هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6982 عنوان مامانا کمک😢 204 بازدید | 21 پست بچم خیلی خابالوشده خیلی کم گریه میکنه یکمم بدنش سرده یک ماه و یک هفتشه حدودا چکار کنم یعنی مشکل داره نگران بشم؟شوهرم میگه چیز خواصی نیست ولی من نگرانم😢باید نگران باشم؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/01/13 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eleno عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16645 زود به زود شیرش بده دمای اتاقم نه گرم باشه نه سرد فقط حیدر امیرالمومنین است اللهم عجل لولیک الفرج
ziiiiiiiiziiiiiiii عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1830 ن چ نگرانی فقط قطره آهنشو بده ب موقع و ویتامینشو
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6982 زود به زود شیرش بده دمای اتاقم نه گرم باشه نه سرد دما خوبه شیرشم به اندازس😢 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6982 ن چ نگرانی فقط قطره آهنشو بده ب موقع و ویتامینشو نوزاده قطره آهن؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
الاراجان عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 1087 گشنش نیس؟ سردش نیس؟ حمام بردی خسته نیس؟ مریض نیس؟ اگه همه موارد بالا منتفیه بعضی روزا روز رشد بچه هاس طبیعیه که زیاد بخوابه توهم از فرصت استفاده کن استراحت کن
eleno عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16645 دما خوبه شیرشم به اندازس😢 طوریش نیست بچه سالمه فقط حیدر امیرالمومنین است اللهم عجل لولیک الفرج
شیت عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 284 بچه تا ۴۰ روز باید ۲۱ ساعت بخابه نگران نباش اگه خوب شیر میخوره چیزه خاصی نیست
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6982 گشنش نیس؟ سردش نیس؟ حمام بردی خسته نیس؟ مریض نیس؟ اگه همه موارد بالا منتفیه بعضی روزا روز رشد بچه ها ... جدی ؟نگران نباشم یعنی؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6982 بچه تا ۴۰ روز باید ۲۱ ساعت بخابه نگران نباش اگه خوب شیر میخوره چیزه خاصی نیست از همیشه آخه بیشر میخوابه مثل خودم اصلا خواب نداشت همش بیدار بود اان نمیدونم چرا زیاد تر شده😑 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
24215 عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 34 عزیزم اون قندش افتاده بیدارش کن شیر بخوره، کف پا ودستشو قلقلک بده بیداره شه،
شیت عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 284 از همیشه آخه بیشر میخوابه مثل خودم اصلا خواب نداشت همش بیدار بود اان نمیدونم چرا زیاد تر شده😑 گلم به خاطر فصل بهارم هست من خودم با دخترم خوابمون چند برابر شده خدایی نکرده چیزیش باشه شیر نمیخوره یا استفراغش میکنه توکل به خدا نگران نباش
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6982 عزیزم اون قندش افتاده بیدارش کن شیر بخوره، کف پا ودستشو قلقلک بده بیداره شه، باشه الان این کارو میکنمردستی شیر خودم و بهش نمیدم اثر داره؟باید بدم ؟آخه میترسم سینه هام از شکل بره کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤