2777
2789
عنوان

مامانا کمک😢

204 بازدید | 21 پست

بچم خیلی خابالوشده 

خیلی کم گریه میکنه 

یکمم بدنش سرده 

یک ماه و یک هفتشه حدودا 

چکار کنم یعنی مشکل داره نگران بشم؟

شوهرم میگه چیز خواصی نیست  ولی من نگرانم😢

باید نگران باشم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود به زود شیرش بده دمای اتاقم نه گرم باشه نه سرد

دما خوبه شیرشم به اندازس😢

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
ن چ نگرانی فقط قطره آهنشو بده ب موقع و ویتامینشو

نوزاده قطره آهن؟

گشنش نیس؟ سردش نیس؟ حمام بردی خسته نیس؟ مریض نیس؟ اگه همه موارد بالا منتفیه بعضی روزا روز رشد بچه ها ...

جدی ؟نگران نباشم یعنی؟

بچه تا ۴۰ روز باید ۲۱ ساعت بخابه نگران نباش اگه خوب شیر میخوره چیزه خاصی نیست

از همیشه آخه بیشر میخوابه مثل خودم اصلا خواب نداشت همش بیدار بود اان نمیدونم چرا زیاد تر شده😑

از همیشه آخه بیشر میخوابه مثل خودم اصلا خواب نداشت همش بیدار بود اان نمیدونم چرا زیاد تر شده😑

گلم به خاطر فصل بهارم هست من خودم با دخترم خوابمون چند برابر شده خدایی نکرده چیزیش باشه شیر نمیخوره یا استفراغش میکنه توکل به خدا نگران نباش

عزیزم اون قندش افتاده بیدارش  کن شیر بخوره، کف پا   ودستشو قلقلک بده بیداره شه،

باشه الان این کارو میکنم

ردستی شیر خودم و بهش نمیدم اثر داره؟

باید بدم ؟

آخه میترسم سینه هام از شکل بره