2777
2789

قرق داره واژینال مختص داخل واژن 

موضعی بیرون واژن 

منم ازعفونت خارش کلافه شدممم

زخم داشتم فریز کردم اما همچنان علاعم دارم نگرانم که نکنه خطرناک باشه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
قرق داره واژینال مختص داخل واژن  موضعی بیرون واژن  منم ازعفونت خارش کلافه شدممم زخم داش ...

وای مرسی همیشه کمکم کردی برات ۱۰۰ تا صلوات فرستادم ندیدم جواب دادی باز پست گزاشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی همیشه کمکم کردی برات ۱۰۰ تا صلوات فرستادم ندیدم جواب دادی باز پست گزاشتم 

تویی

منم ندیده جواب دادم ....مرسی 

والا خودم تاداروهام رو قطع میکنم بازخارش میگیرم توهم اچ پی وی زدم 

تو نی نی سایت خوندم که یه دختر بعدازفریزباز خارش عفونت داشت اچ پی وی داشت منم خیلی میترسم  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
قرق داره واژینال مختص داخل واژن  موضعی بیرون واژن  منم ازعفونت خارش کلافه شدممم زخم داش ...

سفکسیم خوردم سوزش کامل خوب شده فعلا فقط میخاره داخل نه بیرون میخاره منم کلوتریمازول واژینال گرفتم😐

چه زخمی 😢؟

سفکسیم خوردم سوزش کامل خوب شده فعلا فقط میخاره داخل نه بیرون میخاره منم کلوتریمازول واژینال گرفتم😐 ...

زخم دهانه رحم خخخخ عادی هست خیلیا بعدازازدواج بعلت نزدیکی میگیرن اما من حساس شدم

اچ پی وی چیه🤕

همون زگیل تناسلی که فقط ازطریق جنسی منتقل میشه 

چیزی نیست نگران نباش ...مال من وشما بعلت نزدیکی هست عفونتمون ....منتهی ازبس نت خوندم توهم زدم