2777
2789
عنوان

درمان میگرن

4715 بازدید | 12 پست
سلام . لطفا دکتر خوب و حاذق برای درمان سردردهای میگرنی معرفی کنید فوری فوری .مامانم 15 ساله که سردردهای خیلی شدیدی داره دکترهای زیادی رفته ولی فایده نداشته و هر روزم بدتر میشه تورو خدا کمک کنید خیلی دلم براش می سوزه از شدت درد گریه می کنه ( خانم 55 ساله ) از اینکه نمی تونم کاری براش بکنم دارم دیوانه می شم . کمک ........
خدای مهربون تو را به خاطر همه داده ها و نداده هایت شکر میکنم. داده هایت از سر مهربانی و رحمت بودی و نداده هایت از سر مصلحت . یا ارحم الراحمین راضیم به رضای تو
خانمی من خودم میگرن دارم صد تا دکتر رفتم داروهای مختلف اما واقعا بی اثره.باید ببینی چی باعثش میشه مثلا من خودم به بو حساسیت دارم . بعضی ها عصبیه بعضی ها به سرو صداباید تا شروع شد قرص مسکن بخورن و اینکه با امتحان دستشون میاد چی روشون موثره به خود من ادویل خیلی می شازه
عزیزم:یک داروی گیاهی هم هست که تو داروخونه ها هست از اینهایی که شکل قطره هست.عصاره اکالیپتوس و فلفل قرمز و نعناست.بایدبه پیشانی و گیج گاهشون بمالن.مواظب هم باشن که تو چشمشون نره که خیلیییییییییییی وحشتناک میسوزه.امیدوارم پیدا کنی به من خیلیییییییییی کمک کرد.من حتی گاهی وقتی بو هم میکنم این دارو رو تاثیر داره.کلا بوی اکالیپتوس و بوهای تند تاثیر داره تو کاهش درد میگرن.
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام
من خودم نزدیک 8 ساله که میگرن دارم قرص هایی که مامان پانیذ گفتند خیلی کمک می کنه ولی عوارض داره ، من پیش دکتر روا زاده(طب سنتی)رفتم قطره های دست سازی به اسم نازیل می ده که بعد از سه دوره استفاده خیلی خیلی بهتر می شه خیلی عالی بود خیلی خوب بود
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام وانیا جون لطفا آدرس دکتر روازاده رو بنویس ممنون
خدای مهربون تو را به خاطر همه داده ها و نداده هایت شکر میکنم. داده هایت از سر مهربانی و رحمت بودی و نداده هایت از سر مصلحت . یا ارحم الراحمین راضیم به رضای تو

با اجازه از مدیر تایپیک

درمان میگرن کاملا تضمینی با گیاه 

دارویی خاص کم یاب 

فقط بدونین که واقعا معجزه می کنه و 

اونایم که مصرف کردن کاملا به این ریشه ایمان دارند

ایدی تلگرامی جهت مشاورهkefsiz11halsiz

با اجازه از مدیر تایپیک

درمان میگرن کاملا تضمینی با گیاه

دارویی خاص وکم یاب

فقط بدونین که واقعا معجزه می کنه و

اونایم که مصرف کردن کاملا به این ریشه ایمان دارند

ایدی تلگرامیم جهت مشاورهkefsiz11halsiz