2777
2789

شهید ابراهیم هادی🌙😍

محور همه فعالیت هایش #نماز بود.ابراهیم در سخت ترین شرایط #نمازش را #اول وقت می خواند.بیشتر هم به #جماعت و در مسجد میخواند.دیگران را هم به نماز جماعت دعوت میکرد.

مصداق این حدیث بود که امیرالمومنین(ع)میفرماید:

🌹هر که به مسجد رفت و آمد کند از موارد زیر بهره گیرد:برادری که در راه خدا با او رفاقت کند.علمی تازه.رحمتی که در انتظارش بوده.پندی که از هلاکت نجاتش دهد.سخنی که موجب هدایتش شود و ترک گناه🌹.

ابراهیم حتی قبل از انقلاب #نمازهای صبح را در #مسجد و به #جماعت می خواند.رفتار او ما را به یاد جمله معروف شهید رجائی می انداخت:به نماز# نگویید کار دارم به کار#  بگویید وقت نماز است.

شهید# ابراهیم_هادی😍💫🎀

دوست# شهیدم😍💫🎀

شهید ابراهیم هادی🎀کاش همه تو را می شناختند،یا زهرا💫

بازم مبگم همه ی اعمال و حرکات تونو برای رضای خدا انجام بدیم،حتی برای کوچک ترین کارتون هم،نیت تون جلب رضایت خدا باشه،نه فقط نماز و روزه و این عبادات بلکه همه ی کاراتون رو با نیت جلب رضایت خدا انجام بدین💫🎀

از کارهای زشت دوری کنین ،گناه نکنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی گلم

من خیییییلی ارتباطم با خدا خوبه خییییلی احساس نزدیکی بهش میکنم کناررخودم احساسش میکنم اعتقادمم قویه

اما نمیتونم چادری باشم یا یکم حجابم پوشیده تر باشع بنظر شما مشکل داره؟

البته اینم بگم اصلااااا چادر دوست ندارم زیادم بی حجاب نیستم اگرم تیپ چیزی میزنم بخاطر دل خودمه ن جلب توجه 

بچه هاسلام..التماس دعادارم...دیروزواکسن بچموزدیم قرمزشده...دعاکنیدخوب شه...شوهرم شبکاره...شهرغریب دست تنهام

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
بچه هاسلام..التماس دعادارم...دیروزواکسن بچموزدیم قرمزشده...دعاکنیدخوب شه...شوهرم شبکاره...شهرغریب دس ...

سلام،یه زنگ بزن ب اورژانس علائم شو بگو راهنماییت می کنن.

@نیلی13  

@دختری_که_دوستش_خداست  

@مرسانای_نینی_سایت  

@آتنا84  

@دخیfبابام  

سلام،چطورین؟لطفا همهٔ پستای تاپیک رو بخونین،چه اینجا چه تو خصوصی در خدمت تون هستم💫