2777
2789
عنوان

ته دیگ ته چینی

1341 بازدید | 12 پست

برنج ساده دم کنم 

میخوام ته چین ماست و زعفران داشته باشه 

کسی بلده برام توضیح بده؟؟ 

ته چین مرغ ک درست می کنم خیلی خوب میشه 

اما قبلا با برنج ساده درست کردم انگار روفن و زعفرون میاد بالا تو برنج و ته چین ش هم خوب در نمیاد 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

برای دونفر یه زرده تخم مرغ ی قاشق ماست یکم زعفرون مخلوط کن برنج آبکش شده توش بریز نه زیاد شل نه زیاد سفت بعدم روغن داغ کن بریز تو روغن به دوسه دیقه باش خودشو بگیره چلو رو بریز روش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماست و تخم مرغ و زعفران رو خوب هم میزنی و یه مقدار برنج رو بهش اضافه میکنی.خوب مخلوط میکنی و ته قابلمه ته دیگ رو کره میریزی بعد ته چین رو میریزی تهش و خوب فشرده میکنی.1ساعت میذاری دم بکشه بعد برش میزنی و میذاری کنار پلو.من اینجور درست میکنم

من همین یه دونه ام!
برای دونفر یه زرده تخم مرغ ی قاشق ماست یکم زعفرون مخلوط کن برنج آبکش شده توش بریز نه زیاد شل نه زیاد ...

تو موادش روغن نزنم؟؟ 

فقط. ته دیگ رو با روغن چرب و داغ کنم؟؟؟ 

ممنون برای دو نفر توضیح دادی 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

برنج باید زنده تر برداری 

زعفرون و ماست با زرده تخم مرع ( به تعداد پیمونه ها) 

بزن و نمک اصافه کن و یکم رعن هم اصافه کن در اخر برنج بریز و خوب مخلوط کن 

اندازه اینا خیلی مهم 

هر پیمانه برنج یک قاشق ماست لازم داره ویک زرده تخم مرع و یک قاشق روغن 

یک پیاله برنج رو با مخلوط زعفرون و ماست قاطی کن(من تخم مرغ نمیزنم اگر فقط ته دیگ میخوام اگر ته چین باشه فقط زرده میزنم)

بریز تو قابلمه یا پلوپز روش برنج ساده ات رو بریز