2777
2789
عنوان

ارتباط سالم با پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 52 پست
همینی که من میگم حالا شاید حسودی نباشه ولی ترس اینکه دیگه بهش احترام نذاری  اینم درست نیست بری ...

چی بگم 

من همه ی راه هارو امتحان کردم

تنها راه خلاصیم ازدواجه‌ فقط

واقعا هیچ راهی جواب نمیده . وقتی بحث میکنه میرم تو اتاق بدتر میکنه داد میزنه میگه بیا بشین دارم حرف میزنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا تا الان ازدواج نکردی

نزاشتن که . مادرم همرو سرخود رد کرد . 

هرکسی میاد خواستگاری یه کاری میکنه برن .

ولی دیگه یه کاری میکنم گه امسال ازدواج کنم . مجبورم بگم اگه نزاری میرم با کسی میگردم ابروت میره

دیگه چکار کنم باید این کارو کنم

نزاشتن که . مادرم همرو سرخود رد کرد .  هرکسی میاد خواستگاری یه کاری میکنه برن . ولی دیگه یه ک ...

دختر به این عاقلی چرا باید سنتی و با خواستگارایی که میان خونشون ازدواج کنه اخه؟ عاشق شو بعد ازدواج کن

ارتباط با پدر و مادر از جمله معنادارترین روابطی است که انسان در طول عمر خود تجربه می‌کند چراکه این ارتباط می‌تواند مبنایی برای تمام روابط عاطفی در طول زندگی شده و نگاه ما را به دنیا و اطرافیانمان تحت تاثیر قرار دهد. با این حال چگونه می‌توان ارتباطی مؤثر و شفابخش با پدر و مادر داشت؟ بسیاری از افراد با وجود اینکه والدین خود را دوست دارند همواره با آن‌ها دچار تنش می‌شوند و نمی‌توانند از لحظات بودن با پدر و مادر خود به عنوان فرصتی برای رشد استفاده کنند. ما در این مقاله تلاش کرده‌ایم تا از منظر روانشناسی خانواده به این موضوع بنگریم و توصیه‌هایی کاربردی برای بهبود ارتباط با پدر و مادر ارائه کنیم پس همراه ما باشید.

منبع:  ارتباط با پدر و مادر | توصیه‌هایی برای برقراری ارتباط سالم با والدین