2777
2789
عنوان

ارتباط سالم با پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 52 پست
اخه دختر به این خوبی واسه چی با یه مرد سن دار؟

اوایل فقط از چهرش خوشم اومده بود 

بعد ی مدت یکم نسبت بهش احساس دلسوزیم پیدا کردم 

بعد که باهاش بیشتر ارتباط داشتم دیدم خیلی مهربونه و آروم ی جورای این آرامش داشتنشو دوست دارم  

چندسالته شما؟ مجردی تو همچین خانواده هایی زجر اوره

اره ۳۰ سالمه

خودم حقوق دارم سرکارمیرم. پایان نامه دکترامم دارم میگذرونم . یعنی هرکاری میکنم که دیگه بحث نکنه بازم یه چیز تازه پیدا میکنه 

دیگه نمیدونم چجوری باید رفتار کنم . موندم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم گلم، انشاالله شما هم یه بخت خوب نصیبت بشه و یه زندگی عالی رو تجربه کنی🌹 آره دیگه کاریش نمیش ...

دقیقا ... کاملا موافقم باهات ویان ... اگه ی روزی بچه دار شدم هیچ وقت انقد محدودش نمیکنم 

هروقتم گیر میده بهم یا تو زمان پریودیه یا قبلش که اعصاب منم بدجور داغون میشه . رفتم دکتر گفته اندمتریوز گرفتی همش از اعصابه 

انقدر خونریزیم زیاد شده اصلا خودم ترسم گرفته . دگتر گفته همش از اعصابه

هروقتم گیر میده بهم یا تو زمان پریودیه یا قبلش که اعصاب منم بدجور داغون میشه . رفتم دکتر گفته اندمتر ...

هستی من ی بار به مامانم گفتم وقتی نزدیک پریودمه باهام سر به سر نذار من اعصابم خورده شاید بحث بشه بینمون اما بازم همونه :/

با دوستام میرم بیرون وقتی برمیگردم از دماغم درمیاره که خوب رفتی گشتی؟؟ روحیت باز شد؟ خوب میری میگردی ! 

تو برو با دوستات باش منم تو خونه باشم . یعنی تا ۱ ماه دقیقا اینارو میگه تا من توبه میکنم دیگه تا چتد وقت تمیرم با دوستام . 

هروقتم گیر میده بهم یا تو زمان پریودیه یا قبلش که اعصاب منم بدجور داغون میشه . رفتم دکتر گفته اندمتر ...

تنها چیزی که بهت میگم اینه که احترامشونو نگه دار اما از نظر مالی خودتو کاملا مستقل کن بهترین کار همینه 

هستی من ی بار به مامانم گفتم وقتی نزدیک پریودمه باهام سر به سر نذار من اعصابم خورده شاید بحث بشه بین ...

نه بدتر میکنه مال من . میگه باید به اعصابت مسلط باشی . میگم با من سربه سر نزار . بدتر میکنه . نمیدونم چی میخوان اینا ؟ اگه بدونم چی میخواد میرم براش تهیه میکنم انقدر رو مخم نره 

با دوستام میرم بیرون وقتی برمیگردم از دماغم درمیاره که خوب رفتی گشتی؟؟ روحیت باز شد؟ خوب میری میگردی ...

مامان منم اینجوری بود حالا من همیشه اولویتم این بود که با مامانم بریم بیرون خودش نمیومد اما از موقعی که میرم سرکار خدا رو شکر دیگه خیلی این داستانا پیش نمیاد

تنها چیزی که بهت میگم اینه که احترامشونو نگه دار اما از نظر مالی خودتو کاملا مستقل کن بهترین کار همی ...

حقوق ماهیانم ۵ میلیونه خیلی مستقلم . احترامشو خیلی نگه میدارم همش میریزم تو خودم . بخاطر همین از داخل داغون شدم . نمیدونم چی میخواد چی میگه . همش دوس داره با من بحث کنه ‌. یه روانشناس میگفت چون خیلی موفقی تو کار و درست خوشش نمیاد . یا شاید حسودی میکنه . میترسه بری بالا و دیگه بهش محل نزاری

نه بدتر میکنه مال من . میگه باید به اعصابت مسلط باشی . میگم با من سربه سر نزار . بدتر میکنه . نمیدون ...

توی خونه ی برنامه داشته باش واسه خودت مثلا کتاب خوندن ی جوری خودتو مشغول نشون بده که کمتر بیان سمتت 

هستی ی موقع هایی فک میکنن حالا که ما بزرگ شدیم تحصیل کرده ایم و یا سرکار میریم دیگه قرار نیست احترامشونو نگه داریم شاید دلیل بداخلاقیاشون همین باشه 

من جوونتر که بودم واقعا دختر پرحرفی بودم تو خونه اما الان تو خونه خیلی کم حرفتر شدم کلا هم سعی میکنم وقتی باهام بحث میکنن جواب ندم برم تو اتاقم 

حقوق ماهیانم ۵ میلیونه خیلی مستقلم . احترامشو خیلی نگه میدارم همش میریزم تو خودم . بخاطر همین از داخ ...

همینی که من میگم حالا شاید حسودی نباشه ولی ترس اینکه دیگه بهش احترام نذاری 

اینم درست نیست بریزی تو خودت من خودمم هنوز به این مرحله نرسیدم اما میدونم باید اصلا برات حرفای آزاردهنده بقیه مهم نباشه و بتونی راحت ایگنور کنی