2777
2789
عنوان

چه هوای توپی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 86 پست
كاش بارون طوفان و سيل بود ولى اين كرونا نبود اخرش كى ميشه تموم بشه معلوم نى اين بيشتر اعصاب خورد ...

من اینقدر نگرانه شوهرمم که باید بره سرکار

چون شوهرم بخاطر بیماری زمینه ای که داشت طحالش رو عمل کرده سیستم ایمنیشم خیلی قوی نیست، واقعا کاش یه مدت تعطیل میکردن تا بیماری کنترل بشه. 

از از پونزده فروردین بیماری اوج میگیره چون خیلی ها که سفر بودند ناقل شدند و برگشتن شهر خودشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینقدر نگرانه شوهرمم که باید بره سرکار چون شوهرم بخاطر بیماری زمینه ای که داشت طحالش رو عمل کرده ...

واقعا سخته باز اکثر ما خانوما خانه دار هستیم ولی اقایون بیچاره باید برن سرکار این خیلی بده کاش یه فکری بکنن

چی‌ بگم والا ادم تعجب‌ میکنه از رفتار های بعضیا این همه میگن خونه بمونید بخاطر خودشون میگن دیگه بعدش ...

اره.فکرمیکنن فقط بازارنرفته اکتفامیکنه...دیشب رفتن خونه خاهرش منقل و کباب راه انداخته بودن.خاهرشم ادم مریضه.هم صداش میومد وقتی رفتن هم وضعیت گذاشته بوداز۵تاسیخ کبابش😂😂

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
چقددلم میخادبرم کل ایران روبگردم بخصوص طرف آستارا ادربیل.رشت...هم شرایط جورنیس.هم ماشین نداریم.ولی ه ...

رشت خیلی خوبه ما اصالتن‌شمالی هستیم هوای عالیی داره مخصوصا فصل بهارش عالیه... ماهم میخواستیم بریم رشت که این کرونای لعنتی اومد کنسل کردیم دلم‌تنگ شده واسه خانواده

واقعا سخته باز اکثر ما خانوما خانه دار هستیم ولی اقایون بیچاره باید برن سرکار این خیلی بده کاش یه فک ...

الان شوهرم ده روزه رفته صفر مرزه😔😔😔😭😭خب واس خاطر کی همین مردم وامنیتمون..هنوزم نیومده 

واقعا سخته باز اکثر ما خانوما خانه دار هستیم ولی اقایون بیچاره باید برن سرکار این خیلی بده کاش یه فک ...

بدبختی من خودمم کارمندم 

ولی باز بیشتر نگرانه شوهرمم 

حتی میترسم خودم توی رفت و امدها ناقل بشم 

رشت خیلی خوبه ما اصالتن‌شمالی هستیم هوای عالیی داره مخصوصا فصل بهارش عالیه... ماهم میخواستیم بریم رش ...

من فقد عکساشودیدم فیلم وگرن اصلا نرفتم.تا گرگان وساری.شیراز.صفرمرزشلمچه رفتم شمال ب اون طرف نرفتم

الان شوهرم ده روزه رفته صفر مرزه😔😔😔😭😭خب واس خاطر کی همین مردم وامنیتمون..هنوزم نیومده 

ای وای چ شغل پرخطری خدا سلامتی بده بهش... من اصلا سکته میکنم شوهرم از اینجور شغلا داشته باشه دل بزرگی داری تو... دیشب خواب دیدم جنگ شده نامزدم رفته جنگ من توی خواب داشتم دق میکردم وقتی پاشدم خدارو صد مرتبه شکر کردم ک خواب بوده

بدبختی من خودمم کارمندم  ولی باز بیشتر نگرانه شوهرمم  حتی میترسم خودم توی رفت و امدها نا ...

ایشالا که تن جفتتون سلامت باشه‌‌... ولی باید یه فکری ب حال مردم بکنن