2777
2789
عنوان

۱۳ بدر ما 🤣😜

1005 بازدید | 60 پست

فحشم ندینااااا .جای شلوغ نمیریم داریم میریم باغ خودمون .اونم دوتایی 😁

بگید شما چیکار میکنین ؟

خونه این ؟

دیشب یه سریااا میگفتن میریم بالکن 😂

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

سلام

نی نی سایت 

کلش 

خواب 

ناهار 

نی نی سایت 

کلش 

خواب

شام

نی نی سایت 

کلش 

خواب 

همین و بس 

اسم کاربریم واسه اون چندتا کاربر معلوم الحال انتخاب کردم که عقده ای هستن و مرد زن نما که زورشون اومده من اول شدم خواستن تلافی کنن یعنی نقشه کشیدن و تاپیک زدن منو تگ کردن و بعدش گزارش زدن که اینجا چت روم شده ، جالب اینجاست که اونایی که تاپیک زدن برام تعلیق نشدن ....واقعا متاسفم براشون که چشم دیدن محبوبیت منو نداشتن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونه ایم مث همیشه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
سلام نی نی سایت  کلش  خواب  ناهار  نی نی سایت  کلش& ...

چه برنامه کاربردی و لذت بخشی 🤣😐

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
چه برنامه کاربردی و لذت بخشی 🤣😐

با تشکر فراوان 

اسم کاربریم واسه اون چندتا کاربر معلوم الحال انتخاب کردم که عقده ای هستن و مرد زن نما که زورشون اومده من اول شدم خواستن تلافی کنن یعنی نقشه کشیدن و تاپیک زدن منو تگ کردن و بعدش گزارش زدن که اینجا چت روم شده ، جالب اینجاست که اونایی که تاپیک زدن برام تعلیق نشدن ....واقعا متاسفم براشون که چشم دیدن محبوبیت منو نداشتن
احه میزارن بیرون برید؟

ما توی روستاییم عزیزم باغ هم نزدیکه خروجی هارو بستن

کارتون اشتباه بوده

چرا ؟گفتم که دوتایی و باغ هم که نزدیکمونه .۵ دقیقه فاصله 

ما توی روستاییم عزیزم باغ هم نزدیکه خروجی هارو بستن

اهان ماهم می خواستیم بریم باغمون راه ها بسته هستن

اگه رعایت کنید مشکلی نیس

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز