2777
2789
عنوان

بچه ها و قرنطینه

183 بازدید | 23 پست

پسرم پنج سالشه دارم روانی میشم از دستش .تمام مدت باید یکی براش وقت بذاره بازی یا آموزش یا هر چی.من و شوهرم و دختر بزرگم هر سه کم اوردیم.بچه های شما هم تو این شرایط قرنطینه اینجورین؟یا زمانی هست که خودشون تنهایی بازی کنن‌ و سر خودشونو گرم کنن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم واقعاا کلافه میشم

هی بازی هی سرگرمی بازم اخرش درحال غر زدن و درگیری و دعوا هستن.طفلیا گناهی هم ندارن

بعضی وقتا هم انقدر حرف میزنن انقدر انرژی دارن که دوست دارم با سر برم تو دیوار😪

بقول ارسطو لعنت به قفس

منم واقعاا کلافه میشم هی بازی هی سرگرمی بازم اخرش درحال غر زدن و درگیری و دعوا هستن.طفلیا گناهی هم ...

وای حرف زدن نگم برات خواهر 

پسرم ماشالله اینقد حرف میزنه ک اصن تمومی نداره حرفاش😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

بچه هام باهم بازی میکنن قبلا خیلی دعوا میکردن ولی الان دیگه نه طفلکی ها فهمیدن غیر از همدیگه کسی رو ندارن  ولی حس میکنم دارن افسرده میشن پسرم شبا که میخاد بخابه میگه امروز روز خوبی نبود

اللهم عجل لولیک الفرج
وای حرف زدن نگم برات خواهر  پسرم ماشالله اینقد حرف میزنه ک اصن تمومی نداره حرفاش😂😂😂

بخدا دختر بزرگم میره میاد حررررررف از هر دری .راجبه همههههه چیز 

نمیخوامم ناراحتش کنم فقط میگم مامان دو دقه به مغز من استراحت بده

بعد اتمام این قرنطینه ،یدور هممون باید روان درمانی شیم😅😅