2777
2789
عنوان

واااای خدا فکر میکنم باردارم خداا

203 بازدید | 16 پست

من همیشه سر وقت پریود میشم منتها الان دوروزه نشدم خیلی درد دارم 

سر بارداری دخترمم همین درد پریودی رو اول داشتم

بی بی چک زدم منفی بود 

دارم از استرس میمیرم اخه ما دیگه نمیخواستیم بچه دار شیم😔😔😔

قرصی میدونین اگه بودم سقط کنم

اصلا چیکار کنم بیافته

کمممکم کنیننن

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدلیا قربون بزرگیت من چشم انتظارم و.... ناشکری نکن

انشالله که بزودی قسمتت میشه عزیزم

اگه بخوای لذت بخشه اما توی اوضاع واقعا نمیشه

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
تو یکی از تاپیکام در مورد پریودی و سقط نوشتم اگ خاسی بخون عزیزم

خوندم عزیزم 

عطاری بگم عرق گل همیشه بهار میدن دیگه؟

بعد طریقه مصرفش چی

خوندم عزیزم  عطاری بگم عرق گل همیشه بهار میدن دیگه؟ بعد طریقه مصرفش چی

عکسشم تو  همون تاپیک گذاشتم بین کامنتا اونو نشونش بدی اره میدن فقط یکم سخت گیری میکنن بعضی عطاریا چون واسه سقط اکثرن استفاده میکنن واسه همون بعضیا رو باید اصرار کرد ک بدن

رفع عفونت 

باز کردن دهانه رحم و پاکسازی اینا

خوندم عزیزم  عطاری بگم عرق گل همیشه بهار میدن دیگه؟ بعد طریقه مصرفش چی

طریقه مصرفش هم روزی ی قاشق غذا خوری ازش میریزی تو ی فنحون ابو میخوری تا ۷۲ساعت جواب میده واس پری اما اگ برا سقط باشه تا ۴.۵روز باید مصرف کرد

طریقه مصرفش هم روزی ی قاشق غذا خوری ازش میریزی تو ی فنحون ابو میخوری تا ۷۲ساعت جواب میده واس پری اما ...

واای دستت درد نکنه عزیزم 

خیلی امیدوارم کردی💜💛💕

بعد آدم بعد مصرف دردش نمیگیره؟

واای دستت درد نکنه عزیزم  خیلی امیدوارم کردی💜💛💕 بعد آدم بعد مصرف دردش نمیگیره؟

ن من پریام همیشه ی مختصر دردی داشتم اما این بار اصلا هیچ دردی نداشتم واسه سقطم میگه خیلی راحته چون دهنه رحمو ی بارگی باز میکنه کم کم نه واسه همون دردش اصلا معلوم نمیشه 

واای دستت درد نکنه عزیزم  خیلی امیدوارم کردی💜💛💕 بعد آدم بعد مصرف دردش نمیگیره؟

الان من پری عقب بیفته دو روز مصرف میکنم و حل میشه دیگه قرص اینا نه هیچی مصرف نمیکنم راحته بدون ضرر هم هست استرس بارداری هم باشه میدونم با دو روز مصرف خیالم راحت میشه و رفع میشه🤣

الان من پری عقب بیفته دو روز مصرف میکنم و حل میشه دیگه قرص اینا نه هیچی مصرف نمیکنم راحته بدون ضرر ه ...

ممنونم گلم💜💛💕

الان من پری عقب بیفته دو روز مصرف میکنم و حل میشه دیگه قرص اینا نه هیچی مصرف نمیکنم راحته بدون ضرر ه ...

عزیزم من رفتم تمام عطاری های شهرمون رو زیر رو کردم پیدا نکردم اصلا نداشتن

گیاه خشک شده گل همیشه بهار رو داشتن گرفتم 

بنظرتون تاثیر داره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز