2777
2789
عنوان

اگر

56 بازدید | 11 پست

پدرشوهرتون خیلییییی پولدار باشه مثلا درحد چخل پنجاه میلیارد وشوهرتون تک فرزند باشه 

وشوهرتون سرکارنره جون باباش پولداره 

بنظرتون درسته؟

شما بودین چیکار میکردین؟میفرستادینش سرکار بزور ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردی ک جوهره ی کار نداره واسه لا جرز دیوار خوبه 

مرد باید مستقل باشه و مثل گداها دست دراز نکنه حتی جلوی پدرش 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
عزیزم کم چاخان پاخان بکن . تو دو دقیقه ۴ تا تاپیک بی ربط زدی سر جدت ول کن توهم فانتزی نزن 

اره عزیزم یکیش درمورد خامه بود

یکیش درمورد رفتارای بد همسر

یکیش درمورد دعوا کردن 

این یکی هم دراین مورد

نکفتم شوهرم پولداره

کفتم جیکار میکردین

جون عقد بودم و میخام عروسی کنم دارم چیزای احتمالیو بررسی میکنم ک اگر هست برطرفش کنم برم سرژندکیم درمورد اخلاقاش

کیک هم فردا سیزده به دره خاستم درست کنم 

کجاش ایراد داره؟

اره عزیزم یکیش درمورد خامه بود یکیش درمورد رفتارای بد همسر یکیش درمورد دعوا کردن  این یکی هم ...

والا نمیدونم قسم روباهو قبول کنم یا دم خروسو  اینجا میگی عقدی یکی از تاپیکات میگفتی دختر عموت اومده از لباس عروس و وسایلای تو تقلید کرده. قبل تاپیک زدن یکم به تاپیکای قبلتم توجه کن که با هم هماهنگشون کنی . تاپیک قبل میگفتی اصلا با شوهرت تا حالا دعوا نکردی  توی تاپیکات ده تا تاپیک دعوا با شوهره . خو معلومه حرفات ضد و نقیضه آدم بهت شک میکنه دیگه. 

والا نمیدونم قسم روباهو قبول کنم یا دم خروسو  اینجا میگی عقدی یکی از تاپیکات میگفتی دختر عموت ا ...

حب شما ک اینطور میکی

من ضدونقیض نداشتم عزیزم

دخترعمویی ک میکی درمورد لباس من رفته بله جون من مراسم جشن عقد داشتم مثل هروسی بود توی تالار باهمون مقدار مهمون ینی لباس عزوسم پوشیدم😐درمورد دعوا میکی برو بخون گفتم دعوا نمیکنم حرف میزنم با شوهرم میخام ببینم طبیعیه دعوا نکردن یا باید انقد دعوا کرد تا شوهر اروم باشه؟و مطابق میلت؟

جون مردای فامیل ما زن ذلیلن 

ولی‌ عاشقو معشوق نه

ولی من عشقو ترجیح میدم تاپیکامم زدم جون میختم عروسی کنم کفتم ببینم بداخلاقیای همسرا جیه دقیقا ک الان تا وقت هست مشکلمو برژرف کنم.....حالا خروسو روباهو نمیدونم ولی شما من صدتا دوست دارم اینجا ک توی‌تل گرام باهاشون حرف میزنم راهنمایی میدم همشونم منو میشناسن❤️چیزی برای ناراحتی وجود نداره من دروغی نکفتم گلم اکرشما اینطوری برداشت کردی من معدرت میخوام که تاپیکام بد متوجه کرده شمارو دوستیم باهم همه اینجا دشمنی ک نداریم منم کمبودی ندارم بخام دروغ بگم

امیدوارم موفق باشی 😘