2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 41 پست
اسهال و استفراغ علائم نادره بیشتر علائمش با درد بدن و بی اشتهایی شروع میشه اگه با ۴۰۳۰ هم تماس بگیر ...

آره همینو میگن. فقط تب بالا و تنگی نفس تو بیمارستان پذیرش میشن. مرسی از راهنماییت🙏🌹

واین نیز بگذرد....

عزیزم مامان من دو روز پبش شدید اسهال و استفراغ و سردرد شد، هنوزم سرش درد داره ولی اسهالش کمتر شده. م ...

من ندیدم با اسهال استفراغ.ولی اگه احساس تنگی نفس داشت سریع بیمارستان ببرید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر عزیز من به مدت دو ماه میشه سرفه میکنم بماند که از پسرم گرفتم وپسرم سرفه وتب وسردرد داشت چون ...

بله برو بیمارستان.کلا قانونش اینه هروقت تنگی نفس داشتید سریع بربد بیمارستان

بله برو بیمارستان.کلا قانونش اینه هروقت تنگی نفس داشتید سریع بربد بیمارستان

اوایلش دوبار رفتم تست اکسیژن خون دادم خوب بود گفتن اگه بعد چهار روز تنگی نفس گرفتی دوباره بیا .اما ۵۰ روز گذشته شوهرم میگه حساسیته ،اما خودم کمی نگرانم

[QUOTE=130726635]اوایلش دوبار رفتم تست اکسیژن خون دادم خوب بود گفتن اگا بعد چهار روز تنگی نفس گرفتی دوباره 

سی تی نگرفتن؟؟الان علائمتون بیشتر شده نسبت به قبل یا کمتر؟؟

تهش اینه ک ازت ناراحت میشن تو در قبال بچه ت مسئولی تو رو خدا مراقبش باش اونا از سر دوس داشتن بوسش می ...

عزیزم خداحفظش کنه 

ولی  ای کاش میشد گفت مادرشوهرم زن خیلی  خوبیه و دختر دایی مامانم میشه اگ مامانم بفهمه خیلی  ناراحت میشه 

و اینکه همیشه جلو جاریم احترام منو بیشتر داره ن تنها مادرشوهرم بلکه خاهرشوهربرادرشوهرامم هم اینجورین تو رو درباسی افتادم فعلا اگ بگم خیلی بد میشه 

همیشه بهم پول میده قبل ازعید۵۰۰داد بهم گفت کسی نفهمه باردار ک  بودم همش خودش غذا درست میکرد نمیذاشت دس ب هیچی بزنم حالا بازم بگم بهش یانع؟ 😔😩😑

[QUOTE=130741998]عزیزم خداحفظش کنه  ولی  ای کاش میشد گفت مادرشوهرم زن خیلی  خوبیه و دختر دایی مامانم ...[/QUOTE

چی بگم عزیزم

مادرشوهر و پدرشوهر منم خیلی خوبن منو از بچه هاشون بیشتر دوس دارن ولی وقتی ناراحتی منو دیدن رعایت  رعامیکنن 

ب شوهرت بگو بهشون بگه همسرمن بهشون گفته بود ک خانومم اجازه نمیده پسرمو ببوسم یا بغلش کنم اونا دیدن اینجوریه رعایت میکنن

والا اگ‌میتونست فریااااااد میزد..س ماهشه گلم نمیتونه فقط بجاش جیغ میزنه 😩😂

همسن پسر منه خداحفظش کنه واست

من ب خونواده شوهرم گفتم من ب بچه شیر میدم بدنم ضعیفه خدایی نکرده اگه من درگیر این بیماری بشم معلوم نیست چ اتفاقی بیفته اونا هم ترسیدن البته ترس هم داره چون بچه م خیلی کوچیکه خدایی نکرده مریض شیم کی قراره بچه شیرخواره مو نگه داره 

توهم با شوهرت صحبت کن ک بهشون بگه ی کم رعایت کنن مادرشوهر من از زمان کرونا یکی دو بار بیشتر پسرمو بغل نکرده اونم در حالیکه دستاشو جلوی من شست و ماسک زد تو صورتش

البته من خونه پدرمادر خودم ک ی شهر دیگه ن دو ماهه نرفتم و اونا وقتی دیدن ک حتی خونه بابام هم نرفتم بیشتر با این مسئله کنار اومدن

[QUOTE=130741998]عزیزم خداحفظش کنه  ولی  ای کاش میشد گفت مادرشوهرم زن خیلی  خوبیه و د ...

هزاربار بهش گفتم ب خانودادشم یجورایی غیر مستقیم گفتن انگار ن انگار 

همسرمم جلو من چیزی بهشون نمیگه اما امروز شنیدم داشت با مامانش دعوا میکرد ک بوسش نکنه 

همسن پسر منه خداحفظش کنه واست من ب خونواده شوهرم گفتم من ب بچه شیر میدم بدنم ضعیفه خدایی نکرده اگه ...

پووووف ای کاش نمیرفتن خونه بابام 

خودمم توفکرش بودم ک من بدنم ضعیفه شیر میدم وووو اما چجوری بهشون بگم فقط ی راه دارم اونم همسرمه ک اگ باهام راه بیاد خیلی خوبه