2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 41 پست
شما پرستارین؟ ببخشید من سرم دوهفتست بشدت درد می‌کنه چشمامم میسوزه  سردرد تنها می‌تونه کرونا ب ...

نه سردرد به تنهایی از علایم کرونا نیس.باید چند وقت بگذره ببینیم علایم دیگه ای داری یانه.ولی به احتمال زیاد چیزی نیس

نمیفهمن به خدا هرچی میگم.دوس دارم سرمو از دستشون بکوبم به دیوار هرشب خونه همن.منم امشب شوهرم مجبورم ...

خونواده شوهر من طبقه بالای خونمون هستن من از اول اسفند خونه شون نرفتم همسرم هم فقط هر چند روز ی بار میره پنج دقیقه وایمیسته میاد البته دخترش و پسرش میان خونشون ولی ما نمیریم و کسی هم خونمون نمیاد همسرم هم هرقت میره میاد باید دستاشو بشوره و لباسشو عوض کنه با اینکه ی طبقه فاصلمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم.به خدا بهشون میگم چند روز پیش دوتا مریص کرونایی زیر دستم مردن.یه کم رعایت کنین.اصن نمیف ...

چیزی جز تاسف خوردن نمیمونه 

خدا یاورتون باشه 

شما بیشتر از هرکسی عذاب کشیدین

خونواده شوهر من طبقه بالای خونمون هستن من از اول اسفند خونه شون نرفتم همسرم هم فقط هر چند روز ی بار ...

منم طبقه پایینمون هستن ولی شوهرم نمیفهمه میگه باید بریم خودش که روزی چندبار میره منم مجبور میکنه برم.خوشبحال شوهرت آدم فهمیده ومنطقی هست

نه سردرد به تنهایی از علایم کرونا نیس.باید چند وقت بگذره ببینیم علایم دیگه ای داری یانه.ولی به احتما ...

عزیزم مامان من دو روز پبش شدید اسهال و استفراغ و سردرد شد، هنوزم سرش درد داره ولی اسهالش کمتر شده. من چند جا خوندم و از یه خانم اینجا پرسیدم اونم اینطوری بوده و بعد از چند روز تنگی نفس و سرفه گرفته. مامان من فعلا تنگی نفس و سرفه و تب نداره. کی بریم سی تی اسکن به نظر شما؟ اگه با شروع سرفه بریم دیر نمیشه، ریه زیاد درگیر نمیشه؟ شما از مریضاتون دیدین اینطوری با سردرد و اسهال شروع شده باشه؟

شرمنده اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

واین نیز بگذرد....

منم طبقه پایینمون هستن ولی شوهرم نمیفهمه میگه باید بریم خودش که روزی چندبار میره منم مجبور میکنه برم ...

من بچه سه ماهه دارم خیلی میترسم واسه همین خونواده خودمم شهر دیگه هستن 

البته خونواده شوهرم هم میبینن من حساس شدم نمیان اگه هم بیان تو فاصله دومتری وایمیستن دو سه دقیقه بچه رو ک تو بغل منه میبینن و میرن

نمیفهمن به خدا هرچی میگم.دوس دارم سرمو از دستشون بکوبم به دیوار هرشب خونه همن.منم امشب شوهرم مجبورم ...

😔😔اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم

خب پرستار مگ نیستی بترسونشون بگو وای مبتلایان زیاد شده وووو

عزیزم مامان من دو روز پبش شدید اسهال و استفراغ و سردرد شد، هنوزم سرش درد داره ولی اسهالش کمتر شده. م ...

اسهال و استفراغ علائم نادره

بیشتر علائمش با درد بدن و بی اشتهایی شروع میشه اگه با ۴۰۳۰ هم تماس بگیرین میگه وقتی تب و سرفه و تنگی نفس همراه هم بود برین دکتر قبلش فقط مایعات گرم بخورین 

بیمارستان ب هیچ وجه نرین 

اونا میبینن من ناراحت میشم رعایت میکنن وگرنه خونه دخترشون راحت رفت و امد میکنن و چون من نمیرم خونه ش ...

چ خوب،،ماطبقه بالایم مادرشوهرم میدونه من رو پسرم حساسم چنان بوسش میکنه ک امشب دیگه ی لحظه نفسش بند امد منم اومدم بالا اوووم چیکارهمسرم کردم وای فایده نداره چون چن بار همسرم گفتم تذکر بده تواین اوضاع بوس نکنن اگ سری بعدی بوس کرد مجبور خودم تذکر بدم

چ خوب،،ماطبقه بالایم مادرشوهرم میدونه من رو پسرم حساسم چنان بوسش میکنه ک امشب دیگه ی لحظه نفسش بند ا ...

چ صبوری تو خودت بگو بهش

اگه بچه ت میتونه حرف بزنه بگو خودش بگه ک مامان بزرگ بوسم نکنه کرونا اومده 

خواهرزاده من به همه میگه بوس نکنین کرونا اومده

چ خوب،،ماطبقه بالایم مادرشوهرم میدونه من رو پسرم حساسم چنان بوسش میکنه ک امشب دیگه ی لحظه نفسش بند ا ...

تهش اینه ک ازت ناراحت میشن تو در قبال بچه ت مسئولی تو رو خدا مراقبش باش اونا از سر دوس داشتن بوسش میکنن ولی تو این اوضاع این بوس کردن عین ظلم ب بچه ست 

من بچه خودمو از اول اسفند نبوسیدم با اینکه بیرون هم اصلا نرفتیم ولی باز میترسم ببوسمش 

استارتر عزیز من به مدت دو ماه میشه سرفه میکنم بماند که از پسرم گرفتم وپسرم سرفه وتب وسردرد داشت چون قبل از اعلام کرونا بود نمیدونم کرونا بود یا نه ،حالا دو روزه سینه ام میسوزه وسرفه هام کمی بیشتر شده وگهگاه تنگی نفس دارم وپشت قفسه سینه ام هم درد میکنه ،همسرم هم دوهفته است مثل من شده ،من چند ساعتی میشه که سوزش بینی هم گرفتم چه کنم؟بیمارستان برم یا نه ؟کرونا دارم یانه؟