2777
2789
عنوان

سیزده بدر

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست
😅😅😅😅 بچه ۳ ساله متوجه اوصاع شده اینا نمیشن😐😐😐بچم تند تند میره چارپایه میذاره تو دسشویی با آب ...

ای جانمممممم😍😍😍😍خداحفظش کنه ...دردو بلاش ت سر عمه هاش 🤣

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
ای جانمممممم😍😍😍😍خداحفظش کنه ...دردو بلاش ت سر عمه هاش 🤣

ممنونم.

نگوووو.گناه دارن.دلم نمیاد.همخونهای بچم هستن دوسشون دارم.

فقط بگو خدایا به همه عقل عطاکن😄😄😄😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم. نگوووو.گناه دارن.دلم نمیاد.همخونهای بچم هستن دوسشون دارم. فقط بگو خدایا به همه عقل عطاکن😄 ...

ای جانممممم چ دل نازکی هاااا 

انشالله 😊😊😊

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
ای جانممممم چ دل نازکی هاااا  انشالله 😊😊😊

خیلی😥هرچی که سرم میاد بخاطر دلمه😞

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشی دوستم.خدا عزیزانتو برات حفظ کنه و هرچی از خدامیخوای بهت بده😚😚😚😚

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خیلی😥هرچی که سرم میاد بخاطر دلمه😞 انشالله همیشه سلامت و تندرست باشی دوستم.خدا عزیزانتو برات حفظ ک ...

منم همینطورم....انشالله عزیزم واسه شما هم همینطور باشه مهربووووووون من⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍😍😍

منم همینطورم....انشالله عزیزم واسه شما هم همینطور باشه مهربووووووون من⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍😍😍

میدونم.مشخصه که دلت پاک و مهربونه🌷

ممنونم.

التماس دعادارم ازت🌹🌹🌹

یاعلی✋❤❤❤❤❤❤❤

میدونم.مشخصه که دلت پاک و مهربونه🌷 ممنونم. التماس دعادارم ازت🌹🌹🌹 یاعلی✋❤❤❤❤❤❤❤

فداتشم معربون.....چشم حتما 😘😘😘

خدانکنه.چشمت سلامت.🌷

⁦❤️⁩