2777
2789
عنوان

سیزده بدر

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست
.از راههای فرعی میرن . کلی راه فرعی وجود داره . 

شهر ما راه فرعی بستن اصلی بازه🙄

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه.ار بومهن خبر رسید که راه تهرانو تا ورودی رودهن بستن.

آفرین بهشون 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
باور کن اگر نبندن ملت پامیشن میرن شمال ددر دودور☹☹☹

مردم ی فکر خودشون ک هیچ نیستن میخان مارو هم گرفتار کنن

مردم ی فکر خودشون ک هیچ نیستن میخان مارو هم گرفتار کنن

هرکار میکنم نمیتونم خانواده شوهرمو حالی کنم که دور همی نگیرید😟از اول عید ۵ بار دور هم جمع شدن.بابا یکی دوماه بشینید تو خونه هاتون.حتما باید یه تاوان سخت بدید واسه فهمیدن بحرانی بودن اوضاع؟ اووووف😥نرود میخ آهنی در سنگ.همین مدل آدمها هستن که همه رو بدبخت میکنن.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
هرکار میکنم نمیتونم خانواده شوهرمو حالی کنم که دور همی نگیرید😟از اول عید ۵ بار دور هم جمع شدن.بابا ...

ای بابا نذار شوهرت بره ت هم اونا واست مهم نباشن خودتون سکتشون نرید...دقیقا 

ای بابا نذار شوهرت بره ت هم اونا واست مهم نباشن خودتون سکتشون نرید...دقیقا 

نمیریم.من نرم شوهرم هم نمیره.فقط یه شبش  خواهرش خیلی اصرار کرد رفت شام خورد برگشت.

بهشون گفتم اگر پسرمو دوس دارید و سلامتیش براتون مهمه ازمن دلخور نشید.من برای سلامتی بچم مجبورم قرنطینش کنم.تو ظاهر میگن باشه ولی قیافه میگیرن.سلامتی بچم مهمتراز دل  بی منطق دیگرانه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نمیریم.من نرم شوهرم هم نمیره.فقط یه شبش  خواهرش خیلی اصرار کرد رفت شام خورد برگشت. بهشون گفتم ...

خوب گفته هی بذار قیافه بگیرن جون خودتون و بچتونو ک از سر راه نیوردین

خوب گفته هی بذار قیافه بگیرن جون خودتون و بچتونو ک از سر راه نیوردین

حرف دلمو راحت بهشون زدم.حالا میخوان ناراحت بشن یا بپذیرن.مشکل از طرز فکر اوناست😐هی میگرفتن بچمو میبوسیدن😟مستقیم میگفتم نبوسید باز میبوسیدن😟😟😟منم دیگه نبردمش پایین.یکی دوبار مادرشوهرم مریض بود مجبور شدم برم سربزنم قبلش نشستم باپسرم حرف زدم گفتم بغل هیچکس نمیری اجازه هم نمیدی بوست کنن.

بچه من لوزه داره.فاویسم شدید داره.خدای نکرده مبتلا بشه دیگه هیچی.رفتیم پایین تا رسیدیم گفت بوس بی بوس.کرونا اومده😅😅😅😅بغلتون هم نمیام.

حرف دلمو راحت بهشون زدم.حالا میخوان ناراحت بشن یا بپذیرن.مشکل از طرز فکر اوناست😐هی میگرفتن بچمو میب ...

خوب گفتی اصلا محلشون نده...ای خدا دور از جوووونش و پرواز جونه همه ملت  ک ی سری ب فرهنگ فقط دارن زندگی بقیه رو هم خراب میکنننن...خخخخخخخخ خوب کردی 

خوب گفتی اصلا محلشون نده...ای خدا دور از جوووونش و پرواز جونه همه ملت  ک ی سری ب فرهنگ فقط دارن ...

دقیقا.نمیدونم چی بگم به اینجور آدمها.😁😁😁😁هرکاری کردن بوس نداد.

دقیقا.نمیدونم چی بگم به اینجور آدمها.😁😁😁😁هرکاری کردن بوس نداد.

خا ک ت سر همشون...🤣🤣ایول بسوزن

خا ک ت سر همشون...🤣🤣ایول بسوزن

😅😅😅😅

بچه ۳ ساله متوجه اوصاع شده اینا نمیشن😐😐😐بچم تند تند میره چارپایه میذاره تو دسشویی با آبو صابون دستهاشو میشوره.باباش خوراکی بخره میگه بده مامان ضدعفونی کنه بعد بده دست من.اگر کار ضروری داشته باشم مجبور بشم برم بیرون میگه من نمیام.کارتون میبینم تو برو و برگرد.اما اینا....😕