2777
2789
عنوان

اونایی که!!!؟؟

143 بازدید | 16 پست

آلرژی دارن همون حساسیت دارن بیایید بگین علائمتون چیه ؟؟؟

سیترزین بخورم؟؟؟؟

خواهش میکنم بگید علائمتون چیه؟؟؟

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آلژی دارم عطسه میکنم و گلوم میخاره و بینیم میگیره

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

با سرم شستشوی بینی داخل بینیتو شستشو بده

آلرژی درمان نشه باعث پلیپ میشه پلیپ هم جراحی بشه عوارضش مثل پلیپ هست دوباره😑

وقتی خواستین به کسی محبت کنین اول رو یه ذره از پوستش امتحان کنین حساسیت نداشته باشه👌👌
من آبریزش بینی. خستگی عطسه. کسلم بعد بدنم یه جوری میشه که انگار پشه نیش زده. لوراتادن میخورم

ببین من گلوم چشم و گوشم خارش داره گلوم بیشتر ،از دیشب تا حالا حس بویایبم یه جوری شده بو رو حس میکنم آما یه جوریه ،امروز ازبس گلوم میخاره سرفه ام میگیره ینی حساسیته

نکنه کرونا باشه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

با سرم شستشوی بینی داخل بینیتو شستشو بده آلرژی درمان نشه باعث پلیپ میشه پلیپ هم جراحی بشه عوارضش مث ...

پس برا همینه بو رپ یه جوری حس میکنم به نظرت؟؟

من ب تابستون حساسیت کنم  ابریزس بینی عطسه شدید شاید روزی صدتا

من الان این فصل شدم ،انقدم گوش و گلوم خارش دارم،سرفه هم دارم

ببین من گلوم چشم و گوشم خارش داره گلوم بیشتر ،از دیشب تا حالا حس بویایبم یه جوری شده بو رو حس میکنم ...

خارش برا حساسیته. شب موقعه خواب ضده حساسیت بخور

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
ببین من گلوم چشم و گوشم خارش داره گلوم بیشتر ،از دیشب تا حالا حس بویایبم یه جوری شده بو رو حس میکنم ...

منم الان این علایمو دارم بجز از دست دادن حس بویایی  شنیدم گیلان یه عده حس بویایی شون و از دست داده بودن اما از علایم آلرژی هم هست 

وقتی خواستین به کسی محبت کنین اول رو یه ذره از پوستش امتحان کنین حساسیت نداشته باشه👌👌
علائمش خب متفاوته واسه من از مرداد شروع میشه و عطسه و آبریزش بینی و سوزش چشم اشک از چشمام میاد باید ...

من هم همینطور رو حس بویاییم هم اثر گذاشته انگاری،گلوم خیلی میخاره