2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 31 پست
چیکارکردی

اومدم منطقی باهاش صحبت کردم گفتم عزیزم این فیلما باعث میشه ک از من سرد بشی و پیش خودت بگی زن من بدنش اینجوریه اونجوره

اینا اینطورین 

وووو باعث خیانت بشه 

اول رو خودم مثال زدم گفتم من اگه از فیلما نگاه کنم به خودم واییی نگاه کن چقد..... بزرگه و پیش خودم فکر میکنم ک مال تو کوچیکه (مردا رو این حساسن و بهش فکر میکنن) و باعث میشه من بهت خیانت کنم 

دیگه نگاه نکرد خوشبختانه

همدیگه رو خیلی دوس داریم اما هرموقع دلش رابطه بخواد به فیلم نگاه میکنه

با همسرت حرف بزن بگو هرزمانی هرزمانی حتی 4-5 صبح رابطه خاستی من هستم 

اگر شمارو خیلی دوس داره دست رو نقطه ضعفش بذارید 

نقطه ضعفش شمایید 

بگید ک من اذیت میشم من غصه میخورم این کارتو بذار کنار جونه من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مردها نگاه می کنن عزیزم چرا بهش گیر میدی هر کسی حریم خصوصی لازم داره 

نه عزیزم،هر عیب و ایرادی پیش میاد نگو همه مردا همین جورن،مرد نماز خون و با خدا و ایمان و چشم پاک که نمیره فیلم هرزگی نگاه کنه،با این طرز فکر فقط اجازه هر خطایی رو به مردا ندیم

که تحریک شه،واسش کمی

واقعا 😔به خدا نه اندامم بده نه قیافم فک کن شبیه سحرقریشی ام خودشم میگه خوشگلی اما ...😔😔

من دراین کلبه خوشم تودران اوج که هستی خوش باش
من ارایش نمیکنم حوصله شو ندارم لباس س ک س ی هم نمیپوشم میگه باید بپوشی شما میپوشی

نه 😕کی حوصله لباس پوشیدن داره تا شب کارمیکنم شبم خسته وکوفته بیام لباس بپوشم

من دراین کلبه خوشم تودران اوج که هستی خوش باش
واقعا 😔به خدا نه اندامم بده نه قیافم فک کن شبیه سحرقریشی ام خودشم میگه خوشگلی اما ...😔😔

نگفتم ناراحت شی،سعی کن ترکش بدی هرجور میشه،اگه قبلش نگاه میکنه واسه اینه که تحریک شه،ازش بپرس،باهاش حرف بزنی متوجه میشی

باهاش بشین نگاه کن

از نظر من ایرادی نداره

من خودمم گاهی نکاه میکنم😁

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نه عزیزم،هر عیب و ایرادی پیش میاد نگو همه مردا همین جورن،مرد نماز خون و با خدا و ایمان و چشم پاک که ...

افرین، همش میگن همه مردا نگاه میکنن و مجوز صادر میکنن

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود