من روز ۳ فروردین اورژانسی خوردم ولی هنوز پریود نشدم...بی بی چک هم زدم منفی بود و یکیشون بعد یک روز یک حاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت...دکتر هم نیست که بر م پیشش😟😟
گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری 💕💕💕
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
عزیزم آب و میذاشتم جوش بخوره ت قوری های استیل بعد زعفران و مینداختم بعدم داروچین حالا پودر باشه یا چوبش فرقی نداره...بعدم بنداز ت لیوان ی نبات کوچیک بنداز داخلش روزی دو لیوان بخور
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
بله تست زده منفی بوده کلا هرچی قائده اور باشه .. سقت میاره
ولی واسه کسی ک بچه نمیخاد خوبه خخ
منم الان به دکترم زنگ زدم جواب نداد ...چند تا خوردین؟ من کیست تخمدان هم دارم..اولین باره عقب انداختم ...
نمیدونم عزیزم واسه کیست اطلاع ندارم
میگن این قرصو از 15 قاعدگی باید خورد اما من چون پریودم عقب افتاده بود شروع کردم خوردم شبی یه دونه هر بسته 10 تا داره تموم که بشه نهایت تا 10 روز بعد پریود میشی که من فرداش پریود شدم