2777
2789
عنوان

برای باز شدن پریود چی خوبه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 30 پست
عروس پشت پرده . یا عرق رازیانه گزنه

عروس پشت پرده اگه حامله باشی سقط می‌کنه 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حامله ای

بعد ۲۴ ساعت بی بی هاله انداخت پرسیدم گفتن ده دقیقه اول مهمه..علائم حاملگی ندارم

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
شما بچه نمیخوای چرا تیکت بارداری گذاشتی پس؟

برا دو سالگی دخترمه..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
برای منم حاله افتاد رفتم آزمایش دادم بار دار بودم هیچی نخور اول آز بده

بعد چه مدت حاله افتاد رو بی بی؟

براپریودی چطوری بایدبخوری؟

عزیزم آب و میذاشتم جوش بخوره ت قوری های استیل بعد زعفران و مینداختم بعدم داروچین حالا پودر باشه یا چوبش فرقی نداره...بعدم بنداز ت لیوان ی نبات کوچیک بنداز داخلش روزی دو لیوان بخور 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

من ماه قبل پریود نشدم چون دسترسی به دکتر نداشتم قبلا پریودم عقب افتاده بود نسخه قبلارو خودم تکرار کردم

یه بسته مدرکسی پروژسترون خریدم و خوردم روزی یه دونه تموم که شد فرداش پریود شدم میگن اگه باردار هم باشی ضرری نداره

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
من ماه قبل پریود نشدم چون دسترسی به دکتر نداشتم قبلا پریودم عقب افتاده بود نسخه قبلارو خودم تکرار کر ...

منم الان به دکترم زنگ زدم جواب نداد ...چند تا خوردین؟ من کیست تخمدان هم دارم..اولین باره عقب انداختم...قرص بخورم ضرر نداره

بله تست زده منفی بوده کلا هرچی قائده اور باشه .. سقت میاره

ولی واسه کسی ک بچه نمیخاد خوبه خخ

منم الان به دکترم زنگ زدم جواب نداد ...چند تا خوردین؟ من کیست تخمدان هم دارم..اولین باره عقب انداختم ...

نمیدونم عزیزم واسه کیست اطلاع ندارم

میگن این قرصو از 15 قاعدگی باید خورد اما من چون پریودم عقب افتاده بود شروع کردم خوردم شبی یه دونه هر بسته 10 تا داره تموم که بشه نهایت تا 10 روز بعد پریود میشی که من فرداش پریود شدم

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢