2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان داستان ترسناک فقط این که یه کرونایی تف کنه تو صورتت، تامام

کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳
واای دقیقا 😁😁😁این شده کابوس

میگم من 😂😂😵

کاربر قدیمی هستم، به سری عقده ای گزارش زدن ترکید😒نظرمو دوس نداری نخون 😑این نی نی یار ها هم نباید واسه هر گزارشی یکیو بترکونن شاید یه سریا سادیسم دارن الکی گزارش میزنن، اصلا اگه کسی از من و نظراتم خوشش نمیاد جمع کنه از اینجا بره، مرسی اه😳

همش حضور حس میکنم تو خونمون ولی کسی حرفمو باور نمیکنه

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

تاپیک های ترسناک دوازده شب به بعد جواب میده فقط  

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

جدی میگی؟

اره مامانم از بس گفتم این ور و اونور سیر اویزون کرده سوره جن رو بلند بلند میخونه

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
اره مامانم از بس گفتم این ور و اونور سیر اویزون کرده سوره جن رو بلند بلند میخونه

فال دارید تو خونه ؟

فال حافظ ، فال تااروت ، فال قهوه کلا هرچی که از آینده خبر بیاره؟

اگر آره که از داخل خونه ببریدش بیرون 

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
فال دارید تو خونه ؟ فال حافظ ، فال تااروت ، فال قهوه کلا هرچی که از آینده خبر بیاره؟ اگر آره که ...

آخه نمیشه که بندازیم جوب

کتاب حافظ داریم با پاسور

آخه نمیشه که بندازیم جوب کتاب حافظ داریم با پاسور

از توی چهار چوب خونه ببر بیرون 

بذار تو پارکینگ

بذار تو انباری بیرون

بزار تو خرپشته

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
از توی چهار چوب خونه ببر بیرون  بذار تو پارکینگ بذار تو انباری بیرون بزار تو خرپشته

اگر با پاسور فال گرفتی بذارشون بیرون یه چند وقتی 

بعضی وقتها باعث احضار روح میشن