2777
2789
عنوان

اضافه وزن زیاد در بارداری

128 بازدید | 27 پست

سلام،بچه ها من هفته ۱۸ هستم .تو این مدت۱۰ کیلو اضافه شدم.خیلی ناراحتم.چون لکه بینی داشتم و طول سرویکسم کم بود نباید زیاد فعالیت داشتم،بیشتر استراحت کردم ،برای همین خیلی وزنم زیاد شد.نمیدونم چطور کم کنم با این شرایط.

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته هجده هستم خوب استراحت میکردی  سعی کن کم تر غذاهای چربو شیرین بخوری بیشتر میووه و سبزی جات بخور   خیلی زیاد کردی  چاقی خودش کلی تو بارداری مشگل سازه  بعد از این برنج و شیرینی نون کم کن و 

انومالی رو چرا نرفتی؟ طوا روز چیا میخوری؟ میپرسم چون مدرک تغذیه دارم

چون وقتم شد توی عید وتا ۱۶فروردین فرصت داشتم که هرجا زنگ زدم بسته بود،فقط بیمارستانا باز بودن که ترسیدم برم.در طول روز همه چی میخورم.اما میوه خصوصا پرتقال خیلی زیاد.ناهار و شامم که بیشتر برنج.یک مدت به شدت تخمه میخوردم که قطع کردم.اما فعالیت ندارم اصلاااا

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین چنتا کار بهت میگم انجام بدی اضافه وزنت بیشتر از ۲۰ تا نمیشه تا آخر بارداری

اما باید رعایت کنی

میوه و سبزیجات رو باید زیاد کنی، میوه ۵ تا ۶ تا تو روز میتونی بخوری

تا میتونی آب بخور

حتما حتما یک وعده رو سوپ بخور (مثلا شام)، سوپتو مقوی درست کن مثلا با قلمه و ....

روزی نیم ساعت پیاده روی کن (اگه مشکلی برای بارداریت نداره)

شیرینی فقط یکدونه کوچولو تو روز بیشتر حق نداری

برنج ۷ قاشق

نون یک کف دست

ببین چنتا کار بهت میگم انجام بدی اضافه وزنت بیشتر از ۲۰ تا نمیشه تا آخر بارداری اما باید رعایت کنی ...

باشه،ممنون از راهنمایی شما.پیاده روی که نمیتونم اما بقیشو انجام میدم حتما