2777
2789
عنوان

شنیدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر محمدرضا هاشمیان فوق تخصص بیمارستان مسیح دانشوری از خودش لایو گذاشته توضیح داده منم الان دیدم

انقدر این چند وقته شایعه شنیدم دیگه هیچ حرفی رو باور نمیکنم😭😭😭

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
به حق فاطمه زهرا خدا کنه راست باشه حداقل این یکی و دروغ نگن

فک نکنم دروغ باشه.اخه دکتر نمکی خیلی خوشحال بود گفت فقط لطف پروردگاره و یک معجزه

خدای من خرابت میشوم مرا هرگونه که میخواهی از نو بساز
به حق فاطمه زهرا خدا کنه راست باشه حداقل این یکی و دروغ نگن

صد درصد راسته دکتر هاشمی تو لایو گفتن خودشون..فقط نمیدونم چرا نمیزارن ب دست مردم برسه ..دارو هس ولی نمیزارن استفاده شه

انقدر این چند وقته شایعه شنیدم دیگه هیچ حرفی رو باور نمیکنم😭😭😭

مثل من

اما انقدر روحیه ام خرابه

همینکه امید الکی پیدا کنم کافیه

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               
صد درصد راسته دکتر هاشمی تو لایو گفتن خودشون..فقط نمیدونم چرا نمیزارن ب دست مردم برسه ..دارو هس ولی ...

من کاری به مملکت و مسئولین ندارم 

اما به دکترامون ایمان دارم به علمشون

چون بهترین دانشمندا و دکترا کشورای دیگه

اکثران ایرانین

پس میشه امیدوار بود دارو همینجا کشف بشه

فقطخدا کنه امکانات مورد نیاز باشه

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               
همون بیمارستان بودن؟؟، رو ایشونم تست کردن؟؟خب نگفتن که صد درصد تاثیر گزاره گفتن اکثرا تاثیربخش بوده

بله بنده خدا کار داشت تهران مسافر بود رفته بود تست بده گرفتار شد موند ریه هاش بدتر پر از آب شد. ... خدا نگذره ازشون

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
چی بگم..فوت شدن؟؟

نه بابا دور از جونش دارو و قطع کرد و فقط از دستگاه اکسیژن و دارو های روزمرشون استفاده کردن الان تو خونه هستن و در حال استراحت

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤