2777
2789
عنوان

بگین من چ غلطی کنم 😭😭😭

233 بازدید | 12 پست

ما چهارسالع ذوستیم 😭😭😭

دعوامون شد پریشب سر ی چیز مسخره قهر بودیم و ایناتامروز ظهز

هی اون گف من گفتم تهش گفتم جدابشیم منم شرو کردم ک من برات اهمیت ندارم هربار میگی برو اینا

یهو پشیمون شد گف ببخشید اشتباه کردم ..اما من رفتم سر دنده لج گفتم نمیمونم میخام تنها باشم تااخر عمرم هی گف بمونم پیشت من دوستت دارم

من گفتم نمیخااااام گف حرف اخرته گفتم اره برااولین بار از همه جا بلاکم کرد 😭😭😭😭 اما ایدیش هنو اسممه..بلک لبستم منو گذاشته... من چیکار کنم توروخدا بگین.. امشب میرم خومه مامان بررگم میتونم از اونجت بش زنگ بزنم 😭😭😭

بگین چ کنم دارم دق میکنم..من هی لج کرذم اخرش..

توروخدا درکم کنین و راهنماییم کنین نمک نپاشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تو قری با ددست پسر خونه مامان بزرگ 

بشین خونه تو رو خدا

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ناز خرکی اومدی هاااا. حالا اشکال نداره دوروز صبرکن اگه زنگ نزد بعد توبهش زنگ بزن

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

توام ک مثه کش تنبون کشش دادی 😕زنگ بزن بگو دلم برات تنگ شده ببخشید اعصابم خورد بود☹️یه ذره ام گریه کن

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

حالا که عشوه اومدی و لج کردی پای حرفت وایسا تا حساب کار دستش بیاد که تو همیشه سر حرفت هستی

نترس اونم لج کرده دلش تنگ بشه میاد سراغت

فقط اگه میخوای خودتو خراب نکنی پیشش یکم صبر لازمه همین

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "