2789
عنوان

سیزده بدر

134 بازدید | 16 پست

سلام خانمها خوبین برنامتون چیه چکار کنیم به خاطر کرونا تو خونه میمونیم چکار کنیم فردا تو خونه خوش بگذره برنامه اتون چیه غذا و تفریح و تنقلات میخوام جدید باشه خوش بگذره بهمون تو خونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر فلافل بلدی  ؟من نخودم خیس  نخورده میشه یکم بپزم بعد چرخش کنم؟

نه نمیشه طعمش بدمیشه...اول بزار یه شب تاصبح خیس بخوره بعدچرخش کن بانمک فلفل وزردچوبه مخلوط کن یخورده ام سیروپیاز چرخ کن بکینگ پودرم بزنی قشنگه پف میکنه بعدتوروغن داغ سرخ کن

مامان و بابام رفتن پشت بوم رو تمیز کردن واسه فردا بابا گفت خدا بخواد صبح میرم  بالا چادر رو آماده میکنم فرش هم پهن میکنم تا شما بیاید بالا بساط کباب و برنج هم ک براهه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

مامان و بابام رفتن پشت بوم رو تمیز کردن واسه فردا بابا گفت خدا بخواد صبح میرم  بالا چادر رو آما ...

چه عالی خوش بگذره بهتون من خونم یه طبقه است خودم هفت ماهه باردار نمیتونم برم پشت بوم

چه عالی خوش بگذره بهتون من خونم یه طبقه است خودم هفت ماهه باردار نمیتونم برم پشت بوم

قربانت عزیزم خوب تو حیاط بساط پهن کنید ک اذیت نشی 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

ما خوشبختانه طبقه پایینمون خالیه و میتونیم بریم حیاط.جوجه شب مزه دار میکنم واسه فردا.شاید کیک هم بپزم که دخترمو خوشحال کنم.کار خاصی به ذهنم نمیرسه .ناهار و قلیون ، عصرونه هم کیک ، میوه و ... 

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤