2777
2789
عنوان

چ هنری دارین

101 بازدید | 12 پست

بچه ها تو خونه چیکار میکنین من حس میکنم وقتم الکی داره میگذره هیچی بلد نیستم😤😤خیلی سعی کردم بافتنی یاد بگیرم اما نمیتونم خیاطی هم نمیدونم از کجا شروع کنم چیکار کنم الانم ک باردارم کلاس نمیتونم برم تا ظهر میخوابم پا میشم ی غذا درست میکنم تمام. حوصلم سر میره شما چیکارا میکنین طول روز؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

بافتني 

دوتا اشارپ بافتم 

دوتا سبد تريكو 

الانم دارم روميزي ميبافم 

كلا دارم ميبافم😑

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزشای بارداری انجام بده

به هر مبحثی علاقه داری سلسله سخنرانیهاش رو بگیر گوش کن

کتاب بخون

من علاوه بر اینها بافتنی و خیاطی هم انجام میدم تو خونه.گلدوزی به سبک فرانسوی هم خیلی قشنگه بری یاد بگیری

یا نمد بگیر الگوهاشم از نت بگیر عروسک برا سیسمونیت درست کن من کلی درست کردم ریسه کردم زدم بالای تخت دخترم

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
بافتني  دوتا اشارپ بافتم  دوتا سبد تريكو  الانم دارم روميزي ميبافم  كلا دارم ...

از کجا یاد گرفتنی هی فیلمشو میگیرم اما گیج میزنم نمیتونم ببافم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
از کجا یاد گرفتنی هی فیلمشو میگیرم اما گیج میزنم نمیتونم ببافم

از همين نت 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
😭😭😭

ياد ميگيري تلاش كن